Foto: press_2013//Histor-meubels-lak.jpg

Histor: oude meubels weer helemaal trendy

Verrassende metamorfose van oude afdankertjes door lak Histor

Histor: oude meubels weer helemaal trendy. Verrassende metamorfose van oude afdankertjes door lak Histor.Een bus volgeladen met het Histor kant-en-klaar kleurenpalet aan verf, een Histor stylist en de benodigde verfattributen: alle ingrediënten voor de allereerste 'grofvuil' meubeltjesjacht om oude meubels een tweede leven te geven. Onlangs kwam het Helemaal Histor verfteam voor het eerst in actie in de omgeving van Amsterdam. Oude meubels kregen een make-over met Histor lak. De rechtmatige eigenaren werden verrast met hun vertrouwde, maar nu weer helemaal trendy meubelstuk. Bekijk hier de video van het Helemaal Histor verfteam in actie.

Bijna iedereen heeft wel een oud meubel in huis staan dat eigenlijk niet zo goed bij de inrichting past. Vaak zit er een verhaal achter het meubelstuk en heeft het een emotionele waarde, waardoor je het liever niet weg wilt doen. Met dit concept probeert Histor mensen te stimuleren niets zomaar weg te gooien, maar zelf aan de slag te gaan en oude meubels een tweede leven te geven door ze op te knappen.

Het Helemaal Histor verfteam kreeg leuke reacties van de verraste eigenaren, zoals: 'Ik had mijn oude bijzettafeltje eigenlijk afgeschreven en bij het grofvuil gezet. Het was van mijn grootmoeder maar stond al een tijdje stof te vergaren op zolder. Nu het is opgeknapt, kan ik niet wachten om het weer een plekje in huis te geven. Het tafeltje is weer helemaal van nu!'

Zelf aan de slag
Het kopen van nieuwe meubels is natuurlijk leuk om te doen, maar kost veel geld en is niet altijd even duurzaam. Bovendien is het ook erg leuk om je eigen oude meubels in een nieuw jasje te steken. Bekijk de Helemaal Histor tutorial met tips van de stylist hier en leer in een paar stappen hoe je zelf je oude meubel een metamorfose kunt geven.

'Het is zonde om een oud, maar nog goed meubel geen tweede leven te geven, maar vaak weten mensen niet hoe ze dit gemakkelijk kunnen doen. Met eenvoudig aan te brengen lak die goed dekt, wordt elke opknapbeurt leuker. Dat is waar we iedereen graag bij willen helpen', aldus Sabine Schermerhorn, Brand Manager bij Histor.

Histor is er voor iedereen die voor het perfecte eindresultaat gaat. Op de vernieuwde website www.histor.nl vind je inspiratie, hoogstaande en innovatieve producten én veel advies over hoe je de verfklus het beste aan kunt pakken. Op zoek naar nog meer inspiratie? Like dan de nieuwe Facebook pagina van Histor. Fans kunnen hier sinds kort terecht voor de laatste trends en ontwikkelingen, handige tips en advies op het gebied van interieur en natuurlijk de verfklus. Op Facebook.com/HistorNL kunnen fans daarnaast hun verf- en interieurervaringen met elkaar delen.

Meer informatie: www.histor.nl

Publicatiedatum: 10 november 2012

Reacties