Foto: 2014/Bison-behang-app-Wand-Klaar-Proefbehangen.jpg

Bison Wand&Klaar Proefbehangen app

How-to: snel weten welk behang het beste in je interieur past met Bison Wand&Klaar Proefbehangen app.

Wil je je huis een nieuwe look geven? Dan is een nieuw behang een goed idee! Geen zin in ellenlang twijfelen op de behangafdeling van de doe-het-zelfzaak? Dikke boeken doorbladeren en je een voorstelling maken van hoe die kleine stukjes op je grote muur staan. Dat hoeft echt niet meer. Met de app van Bison, Wand&Klaar Proefbehangen, kun je rustig thuis op de bank verschillende kleuren en patronen uitproberen. Je kunt kiezen uit een ruime collectie behangen, die ook nog eens makkelijk op stijl zijn ingedeeld. Als kers op de taart een handig boodschappenlijstje welke producten je precies nodig hebt.

Proefbehangen

Waar je voorheen met stukjes behang of zware behangboeken in de weer was, volstaat nu een tablet. Maak een foto van je muur en ‘lijm’ deze digitaal in. Kies vervolgens een behang uit één van de collecties en plak het behang op de muur. Extra leuk: Het is mogelijk je eigen foto’s of patronen te gebruiken. Omdat het ‘digitale behanglijm’ is, hoeft de kamer niet leeg en kunnen zelfs schilderijen blijven hangen. Met Bison Proefbehangen behang je overal netjes omheen.

Vraag vrienden om advies op social media

Kom je zelf niet tot een keuze? Dan vraag je je vrienden toch om hun mening. Door de koppeling met social media kun je het resultaat meteen delen met vrienden en familie. Heb je het ultieme behangetje gevonden? Dan laat de app zien bij welke winkel je het artikel kunt aanschaffen. Neem dan gelijk het handige persoonlijke boodschappenlijstje mee dat volgt via Bison Proefbehangen. Hierop staat de juiste soort en hoeveelheid behanglijm, het aantal behangrollen en welke andere behangproducten je verder nodig hebt. En ben je nog geen behangprofessional, dan kun je ook nog allerlei handige behangtips van de vakman krijgen.

Behangen makkelijk gemaakt

Bison Wand&Klaar Proefbehangen is onderdeel van het Bison Wand&Klaar totaalconcept. Naast kant en klare behanglijm, biedt dit concept je alles wat je nodig hebt om te behangen, zoals Afweek&Reiniger, Muurvuller, Behangset, Reparatielijm en Vlekkenspray. De heldere belofte van het Bison Wand&Klaar totaalconcept: eenvoudig zelf hangen van A tot Z.

Download gratis

Bison Proefbehangen is gratis te downloaden voor iOS en Android. Kijk op www.proefbehangen.nl of ga direct naar de App Store of Google Play.

Meer informatie: www.bison.nl

Publicatiedatum: 19 oktober 2014

Guido van Loon - Wonen.nl

Reacties