Foto: Bison-Lijmverwijderaar-Spuitbus-lijmresten-stickerresten.jpg

Bison: lijmverwijderaar in spuitbus

Bison verwijdert irritante lijm- en stickerresten met Bison Lijmverwijderaar in handige spuitbus.

Wie lijm kan maken, weet ook hoe je lijmvlekken moet verwijderen. Bison introduceert Bison Lijmverwijderaar in een handige spuitbus. Extreem krachtig en eenvoudig in gebruik. Dankzij de unieke gel-formule kun je Lijmverwijderaar zelfs verticaal aanbrengen. Erger je dus nooit meer aan dat gemorste druppeltje lijm of aan die irritante stickerresten op je nieuwe aankoop.

Gel in handige spuitbus

Bisonder aan de nieuwe Lijmverwijderaar is de spuitbus. Deze maakt het mogelijk om eenvoudig grotere oppervlakken te reinigen. De gel-formule zorgt ervoor dat zelfs vlekken op verticale ondergronden zonder druipen grondig behandeld kunnen worden. Na intrekken nog even schoonvegen en de vlek is weg.

Ook voor verf, vet, smeer, inkt en olie

Bison Lijmverwijderaar verwijdert niet alleen lijm- en stickerresten van vele ondergronden, maar is prima te gebruiken voor vele andere vlekken en resten. Ook verf, vet, smeer, inkt en olie verdwijnen als sneeuw voor de zon. Het ideale middel voor in de keukenlade en de werkplaats.

Compleet assortiment

Bison biedt een compleet assortiment met handige oplossingen voor het reinigen van handen, materialen en oppervlakken. Het zogenoemde 'Bison Cleaning Concept' bestaat, naast de krachtige Lijmverwijderaar, uit de handreinigingscrème Bison Handcleaner en de vezelversterkte reinigingsdoekjes Bison Wipes Scrub.

Bison Lijmverwijderaar Spuitbus 200 ml, consumentenadviesprijs: € 7,99.

Meer informatie: www.bison.nl

Publicatiedatum: 13 juni 2013

Guido van Loon - Wonen.nl

Reacties