Nieuwe Basicwaaier Lifestyle by Global Paint

Lifestyle by Global Paint heeft haar Basicwaaier vernieuwd en aangepast aan de kleuractualiteit van 2019.

Nieuwe Basicwaaier van Lifestyle by Global Paint

Lifestyle by Global Paint heeft haar Basicwaaier vernieuwd! Samen met een gerenommeerde trendwatcher en stylist heeft zij deze waaier opnieuw samengesteld en aangepast aan de kleuractualiteit van 2019.

De Basic kleurkaart van Lifestyle kenmerkt zich door een contrastrijke keuze aan basiskleuren. Deze hoeven tegenwoordig niet allemaal licht te zijn of een ton-sur-ton kleurgevoel te geven. Daarom heeft Lifestyleverf gekozen voor meer uitdagende, maar wel rustige kleuren die onderling een mooi interieurgevoel opleveren. Je ziet qua kleur een verschuiving richting de nude (huids) kleuren, lichtgeel en bruin-groen. De spanning ontstaat door een keuze te maken uit twee of drie van deze basic kleuren en deze toe te passen in een nieuw interieur of in een plan voor een re-styling van een bestaand interieur.

Een voorbeeld uit de Basic kleurkaart met een classic touch is:
- 601BR beige
- 119NE vergrijsd crème
- 210GO groenbruin

Een superwarme kleurcombinatie met een jaren '60 gevoel. Deze klassieke kleuren zijn een mooie basis voor design klassiekers en een stijlvol interieur. Wit marmer, mat satijnen gordijnen, bouclé stoffering en een visgraatvloer zijn allemaal heel mooi te combineren met dit warme kleurenpalet. Voor de wanden en kozijnen kun je kiezen voor lichte kozijnen en donkere muren, of juist andersom: donkere kozijnen en lichte muren. 

Alle kleuren zijn in de Lifestyle by Global Paint producten te koop via de website