string(1) "p"

Hoe is de Trendwaaier tot stand gekomen?

De nieuwste Trendwaaier van Lifestyle by Global Paint is gebaseerd op een aantal trends. Deze trends en kleurcombinaties leggen wij je hier uit.

Dit jaar is de Trendwaaier van Lifestyle by Global Paint samengesteld door Johan Bak. De kleuren die hij heeft uitgekozen voor de trendwaaier zijn: 102NE, 219GO, 305RP, 633BR, 111NE, 520AG, 519AG, 209GO, 227GO, 304RP en 624BR. Verschillende kleurcombinaties geven verschillende trends op dit moment weer. Hieronder lichten wij deze trends toe.

Warm modern

111NE Licht lever, 633BR Oud roze, 304RP Terra warm rood.

In het moderne interieur zijn de kleuren van de meubels, warm en kleurrijk geworden de laatste tijd. Veel moderne meubelfabrikanten grijpen naar warme tonen voor hun producten, waar het voorheen koude lichte en felgekleurde kleuren waren. Voor de rest van het interieur betekend dat ook een warm kleurpalet, waar veel ruimte is voor roze en rood. De basis van licht lever kleur zorgt voor het balans tussen deze twee make-up kleuren.

Eigentijds vintage

102 NE grijs groen, 219GO Oker geel, 305RP koraal roze, 624BR Donkerbruin.


Deze kleuren combinatie ademt de sfeer uit van de vrolijke jaren 70 & 80. Het vintage gevoel zit hem vooral in de oker en roze kleuren. Voor het interieur kunnen grijs- en bruintinten een mooie rustige basis vormen. Materialen als vintage leer, mahonie hout en verweerde oude tapijten passen prachtig bij deze expressieve kleuren.

Jaren 80 candy kleuren

227GO Nude, 209GO Vuil beige groen, 520AG Licht zeegroen, 519AG Zeegroen.

Groen in deze zee tinten zijn weer helemaal terug van weggeweest. Deze tinten zijn heel mooi te combineren met vuil beige groen en nude tonen. De liefhebbers van dit kleurrijke palet, geven hun interieur een vintage look uit de jaren 80 mee. Heel mooi te combineren met materialen van nu; donker groen, fluweel, betonvloeren, messing, wengé hout en geaderd roze marmer.

Ben je geïnspireerd geraakt door deze kleurcombinaties?

Op onze website vind je alle kleuren en onze producten terug. Wil je de kleur eerst testen op de muur, bestel dan de Kleurtester. Al onze kleuren vind je hier.