Foto: Happy_Living

Happy living in a healing environment

Met de vegan krijtverf en natuurlijke kleuren van Amazona

Al in een ver verleden werd er gesproken over de invloed van een omgeving op het welzijn en de gezondheid van mensen. Deze filosofie, beter bekend als healing environment, wordt tegenwoordig nog steeds toegepast in onder meer verzorgings- en ziekenhuizen. Maar ook als je niet ziek bent, heeft je omgeving invloed op je gezondheid en een happy mind. Dus waarom ga je hier thuis niet mee aan de slag? Plaats bijvoorbeeld luchtzuiverende planten in je huis en meubels van natuurproducten en zorg voor veel frisse lucht. De gezonde krijtverf van Amazona is ook zeker een goed begin voor een happy living!

Healing environment is namelijk de filosofie vanuit waar Christel van Bragt, oprichter van Amazona krijtverf, werkt. Zij gelooft als interieurexpert dat gezonde verf een must is en dat bepaalde kleuren invloed hebben op de woon- en werkomgeving. Vanuit deze overtuiging startte zij tien jaar geleden met Amazona, omdat zij een goed en gezonde verf op de markt miste.

Uniek: 100% natuurlijk én vegan

De verf van Amazona is ambachtelijk vervaardigd uit uitsluitende hoogwaardige, minerale bestanddelen en natuurlijke pigmenten, hierdoor is de verf volledig biologisch afbreekbaar. Amazona Krijtverf is uniek in Nederland want naast dat de verf 100% natuurlijk is én de productie in Nederland plaats vindt, is de verf ook vegan. Hierdoor kan een steeds groter wordende groep mensen die bewust willen leven, voorzien worden van mooie duurzame én gezonde krijtverf.


Zachte en natuurlijke kleuren voor een happy mind

Rustige kleuren zorgen voor een positieve mindset. Daarom heeft het kleurenpalet van Amazona Krijtverf geen schreeuwerige kleuren die op een muur te zwaar kunnen overkomen. Maar juist zachte en natuurlijke kleuren die een bijdragen leveren aan een ‘happy mind.’ Doordat de verf natuurlijke kleurpigmenten bevat ontstaan levendige diepe kleuren op de muur, die door lichtinval veranderen. Het natuurlijke pigment zorgt bovendien voor een perfecte dekking, wat de verf veelzijdig en gemakkelijk toepasbaar maakt. Ook meubels kunnen opgeknapt worden met de verf.

Meer informatie of inspiratie? Kijk op www.amazona.nl, het Instagram-, Facebook- en YouTube-account van Amazona of in het boek Krijtverf en Kalkwas.

Meer van Amazona BV
Reacties