Grondverf voor hout

Grondverf voor hout is de perfecte basis voor je schilderwerk. Een goede ondergrond zorgt voor een mooier eindresultaat.

TEOLIN Grondverf voor hout

Grondverf voor hout is een sneldrogend product op basis van alkydhars voor buitenschilderwerk. Het is de perfecte basis voor je schilderwerk op hout. De grondverf vormt een goede hechtingslaag tussen de ondergrond en de aflak. Voordat Grondverf voor hout aangebracht kan worden, moet de ondergrond schoon, droog en vetvrij zijn. Gladde ondergronden moeten eerst opgeschuurd worden, alvorens Grondverf voor hout aan te brengen. De grondverf moet ongeveer één tot twee uur drogen voordat een lak aangebracht kan worden. Bij TEOLIN by Global Paint vind je ook alle aflakken zoals de Aqualak PU Mat, de Zijdeglanslak en Hoogglanslak, die uitstekend aangebracht kunnen worden op Grondverf voor hout .

Waarom grondverf gebruiken?

Grondverf voor hout van TEOLIN zorgt voor een goede ondergrond en vulling van het hout. Door een laag grondverf aan te brengen op het hout, neemt de zuiging van het hout af. Daarnaast kunnen houtnerven gevuld worden met een grondverf. De grondverf zorgt er vervolgens voor dat de verf beter hecht op het hout en er minder streepvorming ontstaat. De grondverf is verkrijgbaar in wit en in vrijwel alle andere kleuren. Door de grondverf aan te kleuren in dezelfde kleur als de verf, zal de verf beter dekken.