Foto: Graham-Brown-bekent-kleur-behang

Graham & Brown bekent kleur

De nieuwe behang- en verfcollectie van de Engelse fabrikant Graham & Brown is overweldigend wat betreft kleur en patroon.

Grote repeterende patronen zijn kenmerkend voor deze bijzondere collectie die volgens trendsetters juist op meerdere wanden in de kamer kan worden toegepast. Voor een zeer extravagant effect wordt zelfs het plafond behangen.

Florale en botanische prints blijven hot, de vernieuwing zit hem in de grootte van de dessins en de combinaties en keuzes van de kleuren. Naast bloempatronen introduceert Graham & Brown het opvallende patroon van getekende kroonluchters die in fraaie kleurstellingen op verschillende achtergrondkleuren zijn geprint. Ter compensatie van deze drukke dessins bevat de collectie ook effen behangen en een grafische print. De verfcollectie vorm de perfecte aanvulling om de woning tot in het detail te decoreren.

Graham & Brown ontwierp deze collectie in haar eigen ontwerpstudio in Blackburn en gaf er de volgende namen aan: Drawing room, Glasshouse, Aspen, Grasscloth Texture en Grasscloth Geo.

Drawing room

Dit patroon is een eigenzinnige vertaling van een traditioneel concept. In plaats van op te kijken naar de antieke verlichting in een statig huis, is deze geïntegreerd in het behang. Dit extra grote herhaalpatroon is zeker anders en zal een lichtpunt zijn voor een huis dat een upgrade kan gebruiken. Het Drawing room behang is verkrijgbaar in Charcoal en Grey.

Glasshouse

Glasshouse is geïnspireerd door een botanische tuin die gevuld is met exotische vogels en weelderig gebladerte. Een knipoog naar deze trend die nieuwe en aparte planten omarmt en zo een onbekend paradijs creëert. Dit behang is verkrijgbaar in 5 tinten: Midnight, Green, Mustard, Soft Grey en Flora.

Aspen

Aspen combineert de favoriete onderdelen uit de natuur. Diverse tinten komen samen om een groot tonaal blad te creëren, vergezeld met een uniek gestructureerd materiaal.

Grasscloth Texture & Geo

Perfect passend bij Apsen biedt de structuur van dit behang een volledige kameroplossing. De ultieme natuurlijke structuur van gras creëert een neutrale sfeer. Een moderne kijk op een natuurlijke klassieker – Grasscloth Geo is eenvoudig maar de extra grote print brengt een voorbeeld van een modern interieur.

Zowel Aspen als Grasscloth Texture & Geo zijn verkrijgbaar in de kleuren Pine, Teal en Grey.

Graham & Brown levert bij deze nieuwe behangcollectie bijpassende nieuwe verfkleuren die het interieur tot in het detail afmaken.

De nieuwe collectie is verkrijgbaar via www.grahambrown.com voor € 90 per rol.

Reacties