Fresco kalkverf

Een 100% minerale verf met natuurlijke pigmenten en een authentieke kalkverf uitstraling. De uniek kleurnuances, een verrijking voor uw woning.

Kalkverf

Kalkverf is een verf die duizenden jaar bestaat. Fresco wordt op traditionele wijze gemaakt, is authentiek in uitstraling, verpoedert niet en geeft niet af. Fresco kalkverf is leverbaar in meer dan 100 kleuren.
Er zijn diverse manieren om de kalkverf aan te brengen. De uitstraling wordt bepaald door de wijze waarop u de verf aanbrengt.

Het aanbrengen van kalkverf

Meer informatie

Klik hier om nog meer korte instructiefilms te zien.

Fresco kalkverf is een 100% natuurlijke minerale kalkverf samengesteld uit zuivere, gebluste kalk en natuurlijke pigmenten. Fresco kan worden aangebracht op kalkpleister, cementpleister, zuigende natuursteen of een andere minerale ondergrond. De ondergrond moet geschikt zijn voor kalkverven (absorberend en niet waterafstotend).

Oliehoudende of niet minerale ondergronden zijn niet geschikt voor kalkverven. Deze ondergrond dient vooraf voorzien te worden van een laag Wall Prim. Wall Prim biedt de minerale ondergrond. Zoals op de linker foto te zien is, heeft kalkverf een zeer eigen uitstraling. Zeer mat, vlekkerig / streperig van uitstraling.

Voor meer informatie bezoek ook eens onze website: www.pure-original.nl