Diepgroene kleur in je interieur

De diepgroene kleur voor in je woonkamer is weer helemaal terug. De kleur geeft een luxieuze uitstraling en is goed te combineren. Hoe laten wij je zien!

De diepgroene kleur voor in je woonkamer is weer helemaal terug. De kleur geeft een luxieuze uitstraling en is goed te combineren met andere groen- en blauw-tinten of wit-tinten. Daarnaast zijn er veel accessiores goed te combineren met deze mooie diepgroene kleur. Gouden tafeltjes en fluwelen objecten staan super mooi bij deze diepgroene kleur en maken het luxueuze gevoel helemaal af.

Om ervoor te zorgen dat de kamer niet te donker wordt, is het belangrijik om lichte accenten toe te voegen, zoals witte schilderijen en bamboekleurige opjecten. Ook je planten hoeven voorlopig nog niet de deur uit. Planten en bloemen (printjes) maken dit interieur helemaal af. Met bloemenprintjes zorg je er gelijk voor dat het geheel niet te deprimerend wordt. Daarnaast zorgt deze print voor een levendig gevoel.

Vind je een muur in deze diepgroene kleur wat te heftig? Begin dan met accenten van deze kleur, zoals kussentjes, wanddecoratie of potten. Samen met een rustige kleur op de muur kan dit alsnog een mooi effect geven.

Een mooie diepgroene kleur in de Lifestyle waaier is 510 AG. In de waaier zie je direct welke kleuren hier weer mooi bij matchen. Wil je de kleur liever testen voordat je aan de slag gaat? Dat kan met onze Kleurtester. Met de Kleurtester krijg je een verfmonster bij je thuisgestuurd, zodat je de verf op verschillende momenten van de dag kan bekijken.