string(1) "p"

Bruin en beige tinten

Bruin en beige zijn neutrale, natuurlijke en sfeervolle tinten. De kleuren zijn gemakkelijk in elk detail van je woning te verwerken.

Bruin tinten

Bruin is een tijdloze en neutrale kleur en verveeld daarom niet snel. Het is een veilige kleur in het interieur, maar kan toch ook erg gewaagd worden wanneer het gecombineerd is met accentkleuren. Hoewel bruin dus een goed idee is voor je huis, moet je oppassen met een teveel aan bruin. Een teveel aan bruin kan er namelijk voor zorgen dat de ruimte er depressief en somber uit gaat zien. Oranje en geel tinten doen het goed in combinatie met bruin tinten. De combinatie van deze drie tinten zorgen voor een warm gevoel in de ruimte. Wil je een frisser gevoel creëren? Kies dan voor de combinatie bruin met frisse blauw en groen tinten. Als je toch iets meer op safe wilt spelen, kun je het beste gaan voor de combinatie bruin en wit. Deze kleurcombinatie laat een ruimte groter en uitnodigend overkomen.

Beige tinten

Geen zin in felle kleuren in je interieur? Gebruik dan verschillende beige/nude tinten in een ruimte. Vooral licht houten materialen kunnen goed gecombineerd worden met deze tinten. Bij beige is vaak "less is more" het geval. Een hele ruimte in een beige tint schilderen kan dus wat veel zijn. Combineer de beige tint daarom met wit tinten, lichtroze tinten of donkere kleuren.

Producten

De bruin en beige tinten zijn in de producten Pearl Mat, Lak Mat, Lak Zijdeglans, Lak Glans en Puur Mat verkrijgbaar. Twijfel je nog over een kleur? Of wil je meerdere kleuren met elkaar combineren? Test de verf op de muur of op een stuk karton met de kleurtester van Lifestyle by Global Paint.