Black & White - with a splash of gold

Net als yin en yang kunnen zwart en wit simpelweg niet zonder elkaar.

05 Mei 2020

Wit zorgt voor een flinke dosis licht, waardoor zwarte elementen maximaal tot hun recht komen. Voeg daar nog eens een vleugje goud aan toe en je hebt echt een “match made in heaven”! Kortom: met Black & White - with a splash of gold heb je het perfecte recept in handen voor een fris en stijlvol interieur dat mag opvallen!

Groots effect met minimalistisch design

Line art is dé trend in de interieurwereld. Elegante dunne lijntekeningen in goud, zwart, wit of pastel vind je op kussens, vloerkleden, posters of beddengoed en zijn niet meer weg te denken uit het interieur. Wij vinden dat deze trendy print ook niet mag ontbreken in deze collectie en daarom ontwierpen wij “Faces”. Een elegante serie lijntekeningen die ondanks hun simplistische design een echte eye-catcher van je wand maken!

Be bold with gold

Goud is stijlvol, elegant en een echte blikvanger. Goud maakt een kil interieur warm en geeft glans aan alles wat dof is. Goud is tijdloos, chic en stoer. Goud mag gezien worden. Of je het nu subtiel of rijkelijk toepast, er zijn genoeg redenen om je interieur “a splash of gold” te geven!

Meer informatie: www.estahome.nl

Reacties