Foto: flexa-kleurswiper-verf

Al swipend op zoek naar jouw kleur

Kleur op de muur is meer dan een geverfd wandje. Gekleurde muren brengen een positieve verandering bij je teweeg.

Maar hoe kom je snel tot een kleurkeuze waar jij je goed bij voelt? Met de nieuwe Flexa ColorSwiper kom je erachter welke kleur jij mooi vindt. Dit handige online hulpmiddel inspireert en adviseert een kleurkeuze naar aanleiding van foto's die jij eenvoudig door te swipen selecteert. Het is je startpunt naar die positieve ervaring met kleur.

Meer en meer wordt er in het interieur kleur gebruikt. Maar door het grote kleuraanbod zie je door de vele kleuren helemaal geen kleur meer en haak je af. De Flexa ColorSwiper helpt!

Naar links of naar rechts

Zie de online tool alsof je op zoek bent naar een kleurdate. Selecteer in eerste instantie de ruimte voor waar je met kleur aan de slag wilt. Een groot aantal interieurfoto’s passeren de revue. Vind je een foto leuk? Swipe naar rechts. Niet leuk? Swipe naar links. Aan het eind van de rit geeft de Flexa ColorSwiper je een selectie kleuren. Door een van de kleuren te selecteren kun je van de kleur een Flexa Kleurtester aanschaffen. Ook krijg je drie kleurcombinaties voorgeschoteld met je gekozen kleur: ton sur ton, in combinatie met neutrale kleuren en een kleurcombinatie advies van onze designers.

Kleuren uitproberen

Wil je vooraf aan het bestellen van de Flexa Kleurtester een indruk krijgen hoe je gekozen kleurpalet in jouw kamer staat? Probeer de kleuren dan uit met de Flexa Visualizer App die gratis is te downloaden. Is de indruk goed, probeer dan de kleuren uit met de Flexa Kleurtester.

De Flexa ColorSwiper is te vinden op www.flexa.nl onder 'Kies je kleur'. Of ga direct naar de Flexa ColorSwiper.

Reacties