Afschrobbare muurverf De Muurverffabriek

Wij weten ook dat het lastig kan zijn om wit geschilderde muren echt wit te houden. Daarom hebben we bij De Muurverffabriek afschrobbare muurverf.

Wij weten ook dat het lastig kan zijn om wit geschilderde muren echt wit te houden. Daarom hebben we bij De Muurverffabriek naast onze afwasbare muurverf, nu ook afschrobbare muurverf. Plakkende kinderhandjes, modderpootjes van je huisdier of viezigheid van het koken op je muur zal vanaf nu nooit meer een probleem zijn!

Waarom afschrobbare muurverf?

Of een muur snel vies wordt hangt sterk af van de kamer waarin de verf aangebracht zal worden. In een keuken zal de muur waarschijnlijk sneller vies worden dan bijvoorbeeld in een slaapkamer. Door onze jarenlange ervaring met muurverven, hebben we bij De Muurverffabriek witte muurverf met als eigenschap dat ze goed gereinigd kunnen worden met water. Zo kun je een witte muur langer wit houden, zelfs in ruimtes waar muren snel vies worden.

Hoe reinig je een muur?

De muur die geschilderd is met Supreme-dek Clean kan alleen gereinigd worden met water. Nadat de verf 28 dagen is uitgehard, kan de muur gereinigd worden. Wees wel voorzichtig met reinigen, want matte muurverf kan op gaan blinken door te veel wrijving. Probeer daarom altijd voorzichtig met een natte doek of spons het oppervlak schoon te deppen. Zo kun je nog jarenlang genieten van je witte muur!