string(1) "p"

Vijf soorten trapbekleding

Je trap mag ook echt wel gezien worden als meubelstuk en kan dan ook bestempeld worden als echte sfeermaker in huis. Hierbij vijf ideeën voor trapbekleding.

Je trap bekleden met laminaat

Ben je helemaal fan van hout en heb je veel houten meubels? Dan wil je wellicht ook je trap bekleden met een houtstructuur? Onze overzettreden zijn afgewerkt met onze Upstairs Original Toplaag. Dit lijkt op laminaat, maar is vele malen sterker, kras-en slijtvast en bovendien zeer onderhoudsvriendelijk.

Tapijt voor je trap

Ondanks dat vloerbedekking op je trap voordelen heeft (voelt zacht aan, dempt geluid en is anti-slip), adviseren wij tóch om je trap met vloerbedekking vaarwel te zeggen. Onze overzettreden zijn kras- en slijtvast en door de speciale toepassing van bruislijm waarmee de treden bevestigd worden is je trap ook gelijk geluiddempend.

Trap bekleden met leer

Droom je van een unieke trap die er chique uitziet en tegelijk ook lekker stoer is? Laat je trap met leer bekleden en je zult er nog jarenlang mee kunnen pronken!

Betonnen trap

Wil je graag een betonnen trap, maar je hebt een exemplaar van hout? Bij Upstairs Traprenovatie is het mogelijk om te kiezen voor een betonlook op je trap.

Metalen trap

Durf je het aan om voor metaal te gaan, dan geniet je je leven lang van een originele eyecatcher in je interieur. Kies voor ons exclusieve product Blauwstaal, of voor ons decor Blue Ice met wél de uitstraling van staal, maar niet de specifieke eigenschappen van een natuurproduct.

Interesse in een traprenovatie

Neem contact met ons op. Onze adviseurs komen graag bij je langs om je te adviseren over jouw nieuwe Upstairs trap!