string(1) "p"

Trend 2020: Mix met kleur voor een stijlvol interieur

Durf jij te kiezen voor deze kleurexplosie in je woning? Neem je ook je trap mee in de make-over? Dan geven wij je graag advies over je trap.

Kleurrijke woontrend

In het komende jaar gaan we nóg meer kleur in het interieur zien. Harde kleuren als blauw, rood, geel en roze in diverse patronen en tinten. Een beetje lef moet je inderdaad wel hebben als je deze trend goed doorvoeren in huis. Maar je kunt klein beginnen. Combineer bijvoorbeeld een grote hoeveelheid felgekleurde kussens op je bank, zet de boeken in je boekenkast op volgorde van kleur of gebruik een aantal verschillende gekleurde poefjes en eetkamerstoelen door elkaar heen. Zo weet je of deze kleuren passen in je huis en bij jouw smaak.

Een rustige en lichte basis

Houdt de basis van je interieur in ieder geval altijd wit of licht, zodat de kleuren er meer uitspringen. Als je trap in de woonkamer staat en je hebt plannen om je trap te renoveren, dan is het aan te raden om je trap een lichte kleur te geven. Het decor Cloudy Cement is een gewolkt decor met een betonstructuur wat dan ook goed past bij het kleurrijke interieur. Het lichte grijs van dit decor oogt rustig en dat is wel zo prettig bij de felle kleuren in de rest van je woning.

Wij helpen je graag een handje

Kies bewust en kies vooral waar jij je prettig bij voelt. Wil jij jouw trap in een nieuw jasje steken wat matcht met deze interieurtrend? Wij helpen je graag een handje. Maak een afspraak met onze adviseur dan zul je zeker voor een traprenovatie de juiste keuze maken.