Foto: 2018/zwarte-trapleuning-lumigrip.jpg

Trendy zwarte trapleuningen: nu met 20% korting!

Is uw interieur eigentijds en/of volgt u graag de laatste interieurtrends? Dan is een zwarte trapleuning mogelijk iets voor u.

Deze worden uiteraard volledig op maat gemaakt in matzwart. Op dit moment zijn alle leuningen te bestellen met 20% zomerkorting! Zowel op normale leuningen, als leuningen met LED verlichtingssysteem. Deze actie is geldig tot en met 21 juni 2018.

Van uw leuning een echte eyecatcher maken?

Wilt u net íets extra’s geven aan uw trapleuning? Kies dan voor een uitvoering met een LED verlichtingssysteem. Dit geeft een unieke en sfeervolle uitstraling aan uw woning. Naast een veilig houvast heeft u nu ook een designlamp in uw hal. Kies bijvoorbeeld voor het MonoColour systeem met warmwitte verlichting.

Zelf eenvoudig uw leuningen inmeten en monteren

Aangezien wij fabrikant en leverancier van verschillende leuningoplossingen zijn, kunt u bij Lumigrip uw leuningen los bestellen óf thuis laten inmeten en monteren. Losse trapleuningen kunt u daarentegen gemakkelijk met onze handleidingen en bevestigingsmateriaal zelf plaatsen. Geef uw maatvoering door óf breng uw oude leuningen langs voor namaak.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Heeft u vragen of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Kijk voor meer informatie op onze website: www.lumigrip.nl of neem gerust contact met ons op.
Dit kan via telefoonnummer +31 (0)24 663 68 87 of via de mail naar info@lumigrip.nl.

Meer van Lumigrip®
Reacties