Foto: Otolift-Air-traplift

Langer zelfstandig thuis wonen

U woont al jaren met plezier in uw vertrouwde omgeving, maar door fysieke veranderingen merkt u dat bepaalde activiteiten moeizamer gaan dan voorheen.

Een veel voorkomend en erkend probleem is het traplopen. Het traplopen gaat moeizamer en de treden worden zwaarder. Veel mensen met mobiliteitsproblemen willen hier niet aan toegeven, maar op den duur is een oplossing noodzakelijk.

Verhuizen is geen optie

Indien u veel waarde hecht aan uw vertrouwde omgeving is verhuizen naar een gelijkvloerse woning of zorginstelling geen oplossing. Het veilige en vertrouwde gevoel dat u thuis heeft , wilt u behouden en het zelfstandig blijven wonen, kan hier ook een grote rol in spelen. Een woningaanpassing is in dit geval noodzakelijk, maar welke mogelijkheden zijn er?

Een traplift maakt uw woning toegankelijk

Bij een traplift denkt men vaak aan een groot apparaat die de gehele loopruimte van trap in beslag neemt, maar niets is minder waar. Door de ontwikkelingen binnen de trapliftenbranche zijn de trapliften compacter en stiller en kan de traplift zelfs aan de binnenkant van de trap worden geïnstalleerd. Een belangrijk voordeel van een installatie aan de binnenkant is dat uw trapleuning blijft zitten, waardoor de trap voor iedereen beloopbaar blijft.

Waar kan ik een traplift kopen?

Nederlands Marktleider Otolift Trapliften is met de Otolift Air een aanbieder die een traplift aan de spilzijde kan plaatsen. Met de Air bent u verzekerd van een kwalitatieve traplift met een modern design en de dunste enkele rail ter wereld. In 2011 won Otolift de Red Dot Design Award met deze traplift. Naast de Air heeft Otolift ook drie andere trapliften: de One, de Two en de Parallel, waardoor zij voor iedere trap een oplossing kunnen bieden!

Bekijk hier het aanbod trapliften van Otolift: www.otolift.com/nl/onze-trapliften.

Reacties