Next level designtrappen op maat

Familiebedrijf Van Bruchem is gespecialiseerd in het ontwerpen en bouwen van exclusieve designtrappen.

Designers zijn trendsetters

Het aanschaffen van een design trap op maat is een beleving. Wij bieden onze opdrachtgevers exclusieve trapontwerpen aan in combinatie met de best mogelijke service. Vanaf het eerste ontwerp tot de uiteindelijke realisatie werken wij met zorg en precisie. Designers en architecten, laten zich niet beperken in hun creativiteit door materiaal of locatie. Ze zijn echte trendsetters in vormen en materiaalgebruik. Staal, hout of glas, afwerken van materialen met bijvoorbeeld leer, poedercoat of messing. Ze vertalen de wens van onze opdrachtgevers in gave trapontwerpen.

Trends

De groeiende trend is de trap als eyecatcher. De vormen zijn ongelimiteerd waarbij we gebruik maken van alle soorten materialen.

Stoere trappen van staal

Deze gave trappen zien wij als een trend in veel woningen, bedrijven en horecagelegenheden terugkomen.

Staal is één van de duurzaamste materialen die we kunnen gebruiken. Het bezit de eigenschappen dat het niet slijt en kan worden hergebruikt.

Stalen trappen kunnen wij in ruwe vorm afwerken en behandelen met een transparante olie. Bij het ruwe uiterlijk past het uitstekend om de bouten in het zicht te laten. Een andere optie is poeder coaten of spuiten natuurlijk.

Moderne stijlvolle robuuste trappen van hout

Onze designers ontwerpen met hout robuuste en stijlvolle trappen. Strak of met rondingen waarbij de keuze aan hout fantastisch is. In ons ultramoderne machinepark voeren onze CNC aangestuurde freesmachines complexe 3D houtbewerkingen uit.

Wij werken graag met rubberwood. Het is de meest ecologische en duurzame houtsoort die bestaat in de hedendaagse houtindustrie.

De schoonheid van glazen traptreden

We verwerken het glas niet alleen in een balustrade maar ook regelmatig als traptreden.

Fantastische lichtdoorlaatbaarheid geeft een ruimtelijk effect en een mooie doorkijk bij de verschillende verdiepingen.

Vormvrijheid op interieurgebied

LID staat voor ‘Limitless in Design’ en is onze nieuwste bouwmethode. Het combineert als basis een stalen constructie, een speciale vulling en een harde toplaag (elke afwerking mogelijk). Met deze uitvinding bieden wij veel meer mogelijkheden op het gebied van maatwerk trappen.

Bijna elke vorm is nu te creëren. Het trapontwerp wordt hierdoor een vrijstaand kunstwerk op zich.

LID zorgt ook voor een vloeiende afwerking van de onderkant van de trap. Hierdoor is het een modern alternatief voor het meer traditionele stucwerk op deze plaats.

Meer informatie: www.vbstaircases.com