Is een traprenovatie duur?

Regelmatig krijgen wij de vraag waarom een traprenovatie duur is. We leggen je uit wat de voornaamste redenen zijn die de prijs bepalen.

Aankoop voor het leven

We kunnen wel stellen dat een traprenovatie een duurzame investering is. Je gebruikt je trap veelvuldig, want je loopt iedere dag immers meerdere malen over je trap. Dus wil je er zeker van zijn dat je goede kwaliteit in handen hebt. Voor die kwaliteit ben je bij ons aan het juiste adres. Onze traptreden zijn van topkwaliteit en worden in eigen beheer geproduceerd. De speciaal door Upstairs ontwikkelde toplaag, waar iedere trede mee afgewerkt wordt, is gemaakt van een harde transparante hars waardoor de traptrede levenslang meegaat. Zo is je trap een aankoop waar je je leven lang plezier van hebt.

Samen aanwezig bij adviesgesprek

Om exact te bepalen wat de prijs wordt van jouw traprenovatie moeten wij de trap gezien hebben. De bouw, de breedte en de diepte spelen een rol maar ook jouw persoonlijke voorkeuren. Vandaar ook dat onze adviseur altijd graag bij je langskomt voor een vrijblijvend adviesgesprek. Zorg ook dat je eventuele partner bij dit gesprek aanwezig is, zodat jullie gezamenlijke wensen in kaart gebracht kunnen worden. Samen met de adviseur bespreek je dan de mogelijkheden voor jullie nieuwe trap.

Lees meer over dit onderwerp op onze website.

Benieuwd wat een traprenovatie kost? Neem dan contact met ons op voor een gesprek met een van onze adviseurs.