Partner

Trappenshowroom Allstairs Benelux

Bij Allstairs Trappen Benelux zijn trappen veel meer dan alleen een gebruiksvoorwerp. Trappen moeten niet alleen functioneel zijn, tegenwoordig zijn ook de esthetische eisen van groot belang ter verfraaiing van uw woning. Aangezien voor iedere woning een specifieke trap vereist is, is een op maat gemaakte trap de oplossing. Wij zijn de specialist in de ontwikkeling en levering van nieuwe exclusieve trappen. Daarnaast zorgen wij voor uitstekende trappen renovatie. Wat uw wensen ook zijn, wij realiseren uw droomtrap. Doordat wij trappen in zeer uiteenlopende vormen van alle soorten materialen leveren binnen uw budget zijn wij de leverancier waar u naar op zoek bent.

MEER TONEN
Bedrijfsoverzicht allstairs.nl

Glazen trappen

Glazen trappen vormen een gedurfde keuze voor een mooi product, kwalitatief uitstekend en met een tijdloos design. De verlichting in de glazen trede bepaalt de sfeer van de trap.

Productomschrijving

Glas geeft een sfeer van transparantie en helderheid en heeft meestal een exclusieve uitstraling. Een glazen trap van Allstairs is een kunstwerk. Elke trap is afgewerkt met veel oog voor detail.

Een glazen trap geeft een open en luxe uitstraling zeker als de glazen treden verlicht worden. De ledverlichting kan door de bijzondere ontwikkeling met verschillende kleuren worden uitgevoerd. Het is zelfs mogelijk om er een soort disco van te maken. Glazen trappen zijn vaak zeer fraaie trappen.

De treden worden in een rvs klemconstructie bevestigd welke in de betonwand of in een constructie bevestigd is. Dit is de enige manier om de trappen te laten voldoen aan de Europese eisen. Van dit gepatenteerde systeem kan op verzoek een testrapport door Allstairs Benelux beschikbaar worden gesteld.

Meer lezen over
'Glazen trappen'?

meer van deze professional
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.