Profielfoto van Lumigrip®
Lumigrip®
Nieuweweg 199, 6603 BM Wijchen
maandag
08:30 - 17:00
dinsdag
08:30 - 17:00
woensdag
08:30 - 17:00
donderdag
08:30 - 17:00
vrijdag
08:30 - 17:00
zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten

RVS Balustrade Glas

Glasbalustrade volledig op maat voor uw woning! Door de toepassing van RVS en verlichting, combineert LUMIGRIP® veiligheid, duurzaamheid en design in één!

Glas Balustrade - LUMIGRIP®

LUMIGRIP® is gespecialiseerd in RVS maatwerk voor uw woning! Zoekt u een veilige en stijlvolle oplossing voor uw trapgat, vide, balkon of terras? Voor elke woning en situatie wordt een speciaal ontwerp gemaakt. Pas na uw goedkeuring gaat de balustrade in productie. Zo weet u altijd dat de balustrade exact wordt zoals u dit wenst.

Een RVS glasbalustrade van LUMIGRIP® is naast veilig ook duurzaam. Door de stijlvolle en transparante combinatie van RVS en veiligheidsglas kunt u onbeperkt genieten van uw design product. Daarbij zorgt LUMIGRIP® altijd voor een veilige constructie en bevestiging. Meer voorbeelden van modellen en situaties kunt u bekijken op onze website.

Voor verlichting bij een trap, vide of terras bestaat ook de mogelijkheid om de glazen balustrade uit te rusten met LED verlichting. Hiervoor zijn, afhankelijk van de toepassing, alle LED systemen geschikt: LUMIGRIP® Mood, MonoColour of MultiColour. Zie onze brochure of website voor meer informatie over de LED systemen.

Combineer uw glazen maatwerk balustrade met de LUMIGRIP® trapleuningen! Creëer een mooi geheel door naast de balustrade ook design trapleuningen toe te passen in uw woning.

Neem contact met ons op voor advies op maat en het maken van een vrijblijvende offerte!

Meer informatie
Voor meer informatie bezoek ook eens onze website en/of volg ons ook op Facebook.