string(1) "p"

Doe inspiratie op met deze interieurideeën

Wil je de komende maanden je huis vernieuwen? Wij helpen je graag een handje met deze interieurideeën die perfect passen bij de interieurtrends van 2019.

Ga voor groen

En dan bedoelen we niet zo zeer een groene kleur op de muur of op je vloer, maar breng de natuur in huis. Kies voor een mooie plant in je hal of plaats kleine plantjes op je traptreden. Dit maakt de ruimte niet alleen heel gezellig, maar wist je dat planten ook zorgen voor zuurstof? Zeker in een wat kleinere ruimte is dat erg prettig. Ook tropisch behang van vogels, vlinders, bloemen en bladeren is een interieurtrend die we in 2019 steeds meer zien. Ze maken je woonkamer gezellig en zo breng je het mooie zomerse weer van buiten ook meteen naar binnen.

Houd het persoonlijk

Het allerbelangrijkste bij een verandering van je interieur is dat het jouw eigen stijl is. Alleen jij moet je er thuis voelen en dat is het allerbelangrijkste. Ontdek welke stijl het beste bij jou past en neem contact met ons op voor een adviesgesprek op maat. Onze adviseur bekijkt graag samen met jou en je eventuele partner welke trap het beste past bij jouw woonwensen.

Wil je meer interieurideeën of wil je graag dat een adviseur bij jou langskomt om te kijken welke trap het beste bij jouw woonwensen past? Kijk gerust op onze website en wellicht zien we je snel.