string(1) "p"

Antislip trap geschikt voor elk interieur

Niks vervelender dan uitglijden wanneer je met sokken de trap op- of afloopt. Door de antisliplaag van Next Step is dit verleden tijd.

De trap, een gevaarlijk object in huis

Een houten trap is vaak glad doordat ze zijn afgewerkt met een verf- en/of olielaagje. Dit kan gevaarlijke toestanden opleveren wanneer je bijvoorbeeld met volle handen de trap op moet lopen. Een herkenbare situatie waardoor er jaarlijks veel ongelukken gebeuren. Om dit te voorkomen wordt er na zo’n val regelmatig gekozen voor het aanbrengen van een antislip strip of tape op de trap. Deze (tijdelijke) oplossingen zijn vaak niet mooi en kunnen het interieur verpesten.

Wat is dan wel een passende oplossing?

De treden van Next Step beschikken over een unieke oppervlaktestructuur. Deze structuur is niet te zien met blote oog maar wel te voelen! Er wordt bij een Next Step traprenovatie gewerkt met overzettreden die zijn voorzien van een HPL-toplaag. Dit is een laminaatlaag die erg sterk en stevig is. Het materiaal is niet alleen van hoge kwaliteit maar is ook in verschillende designs verkrijgbaar. Als kers op de taart geldt er ook nog eens 20 jaar garantie op de traprenovatie.

Geschikt voor elk gezin

De keuze voor een veilige trap is een logische stap. De treden hoef je niet zelf aan te brengen. Dit wordt op een professionele manier gedaan door de monteurs van Next Step. Je trap ziet er vervolgens weer als nieuw uit met één van onze vele unieke designs. Meer weten over de keuze van een antislip trap of traprenovaties van Next Step? Vergeet dan niet om op de website te kijken, het is dan ook mogelijk om een gratis kleurstaal uit de collectie op te vragen. Zo krijg je de beste indruk van het materiaal en de kleur.