Voordelen centraal stofzuigen

Met een centraal stofzuigsysteem kan iedereen opgelucht ademhalen. Want centraal stofzuigen is hygiënisch stofzuigen, zonder vieze lucht en zonder opdwarrelend stof. Een centraal stofzuigsysteem blaast deze lucht naar buiten. Dat is niet alleen voor carapatiënten een verademing, want iedereen heeft immers baat bij schone lucht.

De krachtige stofzuigunit wordt op een centrale plaats gemonteerd, bijvoorbeeld in een garage of een technische ruimte. Daarnaast worden op centrale plaatsen onopvallende stofcontacten aangebracht. Het enige wat u hoeft te doen is een slang inpluggen en stofzuigen. Eenvoudig, doeltreffend, waar u maar wilt..

Schoner
De stofzuigunits van AstroVac zijn voorzien van een extra aansluiting om de vuile lucht direct naar buiten af te voeren. Het stof wordt opgevangen in de stofzuiger. Zo bent u het stof en het ongedierte dat is opgezogen voor 100% kwijt. Schoner kan niet!

Stiller
De stofzuigunits van AstroVac worden altijd buiten de leef- of werkruimte geplaatst. Tijdens het stofzuigen hoort u dus alleen het geluid van de luchtverplaatsing en niet het geluid van de motor in de stofzuigunit. U stofzuigt niet alleen schoner, maar vooral ook stiller. Dat is wel zo aangenaam!

Sterker
De stofzuigunits van AstroVac hebben grote motoren en daardoor veel meer zuigkracht. Een conventionele stofzuiger zou met zo’n grotere motor veel te zwaar worden. Onze stofzuigunits worden aan de wand bevestigd en leveren wel de zuigkracht die u altijd al had gewild.

Meer informatie

Voor meer informatie bezoek ook eens onze website: www.astrovac.nl