Snoek Centraal Stofzuiger Apparatuur bv

Partner

Snoover stofzuigsysteem

Door het gebruik van een centraal stofzuigsysteem verwijdert u stof uit de ruimte zonder uitblaas van fijnstof en nare luchtjes.

Centraal Stofzuigsysteem-1

De inbouwdozen, welke in de ruwbouw geplaatst dienen te worden, zijn speciaal ontworpen voor de Snoover van Snoek. De stofzuigers van Snoek zijn ontworpen om jarenlang zonder problemen te werken. De gebruikte materialen zijn dan ook zorgvuldig gekozen. Met zijn metalen behuizing is een Snoek centraal stofzuigsysteem vrijwel onverwoestbaar. Snoekmachines gebruiken een  stofzak voor filtering en stofopvang. Deze heeft voldoende opvang voor ongeveer een half jaar. De stofzak zorgt tevens voor de filtering van de lucht.  Door zijn grote formaat  (55 liter) is niet alleen de opvang groot, maar geeft deze ook weinig zuigkrachtverlies. ook als de stofzak bijna vol is! De stofzuiger kunt u plaatsen waar u maar wilt, bijvoorbeeld in de garage, CV-ruimte, zolder of bijkeuken.

 

Snoover - centraal stofzuigsysteem

Met het speciale stofcontact Snoover van Snoek kiest u voor een geïntegreerd contact waar u naast een normaal stopcontact, een schakelaar of dimmer ook een inlaatpunt voor uw stofzuigerslang heeft. Deze Snoover past in het schakelmateriaal van de bekende merken.Door het gebruik van een centraal stofzuigsysteem verwijdert u stof uit de ruimte zonder uitblaas van fijnstof en nare luchtjes. U werkt snel en makkelijk door uitsluitend gebruik te maken van de stofzuigslang die u koppelt aan de speciale aansluitpunten in de muur. Met het speciale stofcontact Snoover van Snoek kiest u voor een geïntegreerd contact waar u naast een normaal stopcontact, een schakelaar of dimmer ook een inlaatpunt voor uw stofzuigerslang heeft. Deze Snoover past in het schakelmateriaal van de bekende merken.

Met het speciale stofcontact Snoover kiest u voor een geïntegreerd contact waar u naast een normaal stopcontact, een schakelaar of dimmer ook een inlaatpunt voor uw stofzuigerslang heeft. Deze Snoover past in het schakelmateriaal van de bekende merken.

Richtingloze slanginsteek
De stofzuigerslang met de bediening op de handgreep is niet meer afhankelijk van een bepaalde positie. De slang kan dus ingestoken worden zonder te letten op de stand van de slang.

Met het speciale stofcontact Snoover van Snoek kiest u voor een geïntegreerd contact waar u naast een normaal stopcontact, een schakelaar of dimmer ook een inlaatpunt voor uw stofzuigerslang heeft. Deze Snoover past in het schakelmateriaal van de bekende merken.Inbouwdozen
De inbouwdozen, welke in de ruwbouw geplaatst dienen te worden, zijn speciaal ontworpen voor dit systeem. Zij zijn koppelbaar aan de in Nederland en Duitsland gebruikte standaard inbouwdozen voorde st de elektrische installatie. Dit is uitermate belangrijk voor een nette afwerking bij de eindmontage.

 

MEER VAN DIT BEDRIJF