ROIDMI introduceert moderne kruimeldief P1 Pro in de Benelux

ROIDMI introduceert de extreem kleine P1 Pro handstofzuiger. Deze kleine en lichte handstofzuiger is ideaal om stof weg te nemen en draadloos te zuigen.

01 April 2021

Lenteschoonmaak

Wat normaal een korte, wekelijkse poetsbeurt is, wordt minstens één keer per jaar een intensieve en langdurige —soms helse­— opdracht. Ook het typische menselijke uitstelgedrag kan ervoor zorgen dat het een onoverkomelijke berg werk lijkt. Eenmaal na de lenteschoonmaak is het een kwestie van het poetswerk regelmatig goed bij te houden. De lichte P1 Pro kruimeldief van ROIDMI kan in verschillende situaties zijn nut bewijzen. Enkele ideeën die zeker op de checklist van deze grote klus moeten komen.

Technische specificaties

- De P1 Pro is een uniek en stijlvol ontwerp, dat eerder op een scheerapparaat lijkt dan een kruimeldief. Het zou ook perfect gecast kunnen worden voor een bijrol als robot in de Star Wars-saga.
- De kruimeldief is amper groter dan een pak melk (28 cm) en weegt slechts 500 gram.
- Met een krachtige borstelloze motor die 130.000 toeren per minuut draait en een vacuümkracht van 13.000 Pa levert deze kleine krachtpatser bijna 50% van de kracht van een gemiddelde grote stofzuiger.
- Het apparaat heeft 2 standen om hardnekkig vuil makkelijker weg te werken.
- De kruimeldief is stiller dan de meeste stofzuigers (<81dB).
- De ROIDMI P1 Pro is voorzien van 3 krachtige lithium batterijen, op te laden via meegeleverde USB-C kabel. De laadtijd tot volledig vol is 2,5 uur, hierna kan het toestel tot 24 minuten zuigen.
- De P1 Pro beschikt over een automatisch LED-lampje dat aangaat wanneer je op een donkere plaats stof opzuigt.
Extra filter waardoor stof, vuiltjes en bacteriën tot 3 micron (0,003 mm) veilig worden opgevangen. De filters zijn eenvoudig te reinigen met water.
image 

Poetsen met de kruimeldief? De P1 Pro is praktisch in verschillende scenario’s

- Alle kasten en lades leeg! Dit is een goed moment om de inhoud van je (keuken)kasten te sorteren en te reorganiseren in handige, transparante voorraaddozen. Zuig alle kruimels en stukjes stof in een handomdraai weg met de ROIDMI P1 Pro. Daarna kan je met een vochtige doek (en ontvetter) aan de slag. Je wilt je huis stofvrij hebben na de klus, ook achter de gesloten (kast)deuren.
- De thuiswerkplek waar we uren en uren geconcentreerd moeten blijven verdient ook wat extra aandacht. Stofzuig eens tussen de toetsen van je toetsenbord, tussen de wirwar aan elektrische kabels die onder je bureau liggen én in je bureaulades. Bye bye stof en kruimels.
- De lente gaat gepaard met de ruiperiode van huisdieren. Katten en honden, we love them. Maar moet je echt telkens als je een pluk haar van jouw viervoeter tegenkomt die grote, lompe stofzuiger bovenhalen? De kleine haarplukken kan je makkelijk wegzuigen met een kruimeldief, dan oogt het direct minder vuil en zo houd je het poetswerk beter bij.
- Ook de auto staat tegenwoordig vaak stil, maar stof verzamelt zich constant. Als het mooi weer is, pakken we het sop en sponzen erbij om de auto een beurt te geven. Vergeet dan zeker het interieur van de wagen niet te poetsen. De binnenkant van de ramen, (onder) de stoelen en automatten. Op de oprit kun je met een kruimeldief makkelijk en draadloos tot in alle kleine hoekjes van de auto komen. Dankzij de batterijduur van 25 minuten krijg je met de ROIDMI P1 Pro zelfs een grote gezinswagen spik en span.
- Bingewatchen blijft een favoriete coronaproof hobby. Bij die favoriete serie past altijd wel een goede snack (popcorn, chips, nootjes). Heerlijk op het moment zelf maar de kruimels in de bank, of zelfs in je bed, zijn niet wenselijk. Met de kruimeldief haal je in enkele seconden alle etensrestjes weg uit elke plooi van je sofa. Klaar voor de volgende serie!
- Last but not least, denk aan een grondige poetsbeurt van je radiatoren. Met het innovatieve design van de ROIDMI P1is het mogelijk om stof en stofdraden boven, onder en tussen je verwarming uit te zuigen. Daarna kan je met een lauw sopje en allesreiniger je radiator grondig afspoelen. Plaats een opvangbak onder de radiator wanneer je het schoonmaakmiddeltje erdoor giet.

De ROIDMI P1 Pro heeft een adviesprijs van 139,99 EUR en is verkrijgbaar bij www.bol.com.

 

Reacties