Foto: 2017/Samsung-VR7000M-Powerbot-robotstofzuigers.jpg

Samsungs nieuwe Powerbots maken overal schoon, ook in randen en hoeken

Met de VR7000M Powerbot robotstofzuigers van Samsung wordt het huishouden extra gemakkelijk.

Door nieuwe innovaties als Edge Clean Master maken de Powerbots nauwkeurig en grondig schoon, ook op de lastigste plekken. De vier Powerbots uit de serie combineren stuk voor stuk een compact design met een grote, langdurige zuigkracht. De Samsung VR7000M Powerbots zijn vanaf vandaag online beschikbaar, evenals Samsungs nieuwe Powersticks steelstofzuigers.

“Met de VR7000M-serie Powerbots introduceren we de toekomst van robotstofzuigers,” zegt Nadieh Hoeks, Product Manager Stofzuigers van Samsung Nederland. “Door een grote zuigkracht en compacter design reinigt hij beter en efficiënter dan ooit. Sinds kort zijn de VR7000M powerbots ook beschikbaar in onze webshop.”

Met de VR7000M-serie lanceert Samsung een robotstofzuiger die een échte hulp in huis is. Dankzij de Edge Clean Master komt hij in alle hoeken en combineert dat met zo’n zuigkracht dat hij als een volwaardige stofzuiger functioneert. Een automatisch uitschuifbare shutter zorgt ervoor dat ook lastig bereikbare randen grondig worden gereinigd. Door ingebouwde sensoren ‘ziet’ de robotstofzuiger stof en manoeuvreert het apparaat handig om obstakels heen.

De Powerbot doet precies wat jij wilt. Moet een bepaalde plek in huis worden schoongemaakt? Door met de functie Point Cleaning een infrarode straal te richten, reinigt de Powerbot de plek die jij aangeeft. Hij reageert zelfs op afstand. Met je smartphone zet je de VR10M703NWG aan het werk, terwijl jij bijvoorbeeld met vrienden gezellig op een terrasje zit. Een volgeladen VR7000 Powerbot reinigt één tot anderhalf uur onafgebroken.

Andere sterke punten van de VR7000M-serie: langdurig behoud van zuigkracht en een eenvoudig te reinigen filter. Door Visionary Mapping reinigt de Powerbot stoffige plekken extra goed én gaat hij uit zichzelf naar het oplaadstation als dat nodig is (om direct na het opladen weer door te gaan met zijn klus). De Samsung VR7000M-serie is zowel in de Samsung webwinkel als via reguliere Samsung verkooppunten beschikbaar in vier verschillende typen, variërend in prijs van € 499,- tot € 649,-.

Steelstofzuigers nu ook in webwinkel

De Powerstick steelstofzuigers van Samsung zijn eveneens in de webwinkel beschikbaar. Ze zijn multifunctioneel (kruimeldief en stofzuiger ineen), reinigen snel en flexibel op lastig begaanbare plaatsen zoals de trap, en hebben een langdurig behoud van zuigkracht, mede dankzij de hygiënische EZ Clean borstel. De Powersticks zijn verkrijgbaar vanaf € 219,-.

Reacties