Foto: press_2013//Disan-stofzuigsysteem-rvs-plintstofzuigcontact.jpg

Nieuw: Disan rvs plintstofzuigcontact

Het rvs plintstofzuigcontact van Disan kan gebruikt worden in de keuken, kapsalon, kantoren of andere toepassingen.

Het rvs plintstofzuigcontact van Disan kan gebruikt worden in de keuken, kapsalon, kantoren of andere toepassingen.

Waar gewerkt, geknipt of gekookt wordt valt vuil, kruimel en haar op de grond. Om nu snel en hygiënisch deze op te ruimen is een plintstofzuigcontact de uitkomst.

Plintstofzuigcontact

Omdat een plintstofzuigcontact met de voet wordt bediend, is een roestvrij stalen uitvoering robuust en kan het tegen een bediening met de voet. Een stootje met de schoen is voldoende voor de bediening. Hiermee wordt het stoffer en blik of het gat in de vloer vervangen.

Disan centraal stofzuigssyteem

U veegt de kruimels en haren etc. handig en snel voor het plintstofzuigcontact en met de voet bedient u het plintstofzuigcontact. Deze zal grondig en snel dit vuil, kruimels en/of haren opzuigen. U gaat snel weer verder met de orde van de dag. Al het vuil is via het Disan centraal stofzuigssyteem verzameld in de vuilcontainer die u eens per week ledigt.

Disan centrale stofzuigsystemen heeft dit plintstofzuigcontact volledig van roestvrij staal gemaakt met een robuuste microschakelaar. Zo kan dit plintstofzuigcontact worden toegepast in de meest uiteenlopende toepassingen van keukens, kapsalon, kantoren, ziekenhuizen tot industrie etc.

Voor meer informatie neemt u contact op met Disan Nederland 0495-764067 of www.disan.nl.

Publicatiedatum: 26 juni 2013

Guido van Loon - Wonen.nl

Reacties