Foto: 2020/fx9-stofzuiger-aeg-product-van-het-jaar-2020.jpg

De FX9 stofzuiger van AEG verkozen tot Product van het Jaar 2020

De lichtgewicht FX9 stofzuiger van AEG combineert de kracht en de prestaties van een traditionele stofzuiger met het gemak van een snoerloze stofzuiger.

Mede dankzij zijn kracht en wendbaarheid werd deze draadloze stofzuiger verkozen tot Product van het Jaar 2020.

Het is gedaan met zware, omvangrijke en moeilijk te hanteren stofzuigers. De steelstofzuiger zorgt ervoor dat men van de ene kamer naar de andere kan gaan zonder de stroomkabel steeds van stopcontact te moeten wisselen. Maar draadloos betekent niet automatisch minder krachtig. De FX9 van AEG combineert de kracht en prestaties van een traditionele stofzuiger met het gebruiksgemak van een steelstofzuiger.

De FX9 heeft een laag zwaartepunt doordat de motor onderaan is geïnstalleerd. Dit maakt hem lichter en makkelijker te manoeuvreren. De hoogte van deze motorunit kan worden versteld en hierdoor is het mogelijk om ver onder de bank en de moeilijkst bereikbare hoekjes te stofzuigen. Dankzij deze verplaatsbare motorunit en de uittrekbare flexibele slang kan de FX9 stofzuiger aangepast worden aan alle oppervlakten en meubels van uw huis. Van de vloer tot de gordijnen en de hoge hoeken van uw plafond, de stofzuiger is geschikt voor alle vloeren en meubels.

De stofzuiger beschikt ook over ledverlichting in het mondstuk waarmee zelfs microscopische vlekken van stof in huis niet meer te missen zijn. Het verlicht donkere plekken waar stof zich onder de meubels verbergt.

Doordat de motorunit, wanneer deze omlaag geschoven is, beneden aan de stofzuiger zit, worden de trillingen die deze veroorzaakt veel minder gevoeld. Bovendien wordt er minder geluidslast ervaren doordat de motorunit dichtbij de grond zit. Toch even pauze nemen? Dat is geen enkel probleem dankzij de zelf staande functie, die ervoor zorgt dat de stofzuiger in een staande positie neergezet kan worden.

Omwille van al deze redenen verkoos de Nederlandse consument dit product tot Product van het Jaar!

Reacties