Op een slimme manier je huis beschermen

Deze slimme producten beschermen jouw huis optimaal

Guido van Loon 13 Oktober 2021

Wil jij op een slimme manier jouw huis beschermen? Misschien heb je ontdekt dat je brandbeveiliging niet goed genoeg is en kun je wel een slimme rookmelder gebruiken, maar het kan ook zijn dat je jouw inbraakbeveiliging wilt optimaliseren. Wij zochten uit met welke producten je jouw huis optimaal kunt beschermen. Lees snel verder en ontdek welke slimme producten onmisbaar zijn in een goed beveiligde woning.

Zorg voor een slimme thermostaat

Met een slimme thermostaat via ROBBshop zal de verwarming automatisch worden afgestemd op jouw gedrag. Deze thermostaten beschikken over diverse functies, waardoor ze niet alleen eenvoudig te bedienen zijn, maar ook zorgen voor energiebesparing. Je hoeft hiermee niet meer zelf de klok te programmeren en kunt de verwarming makkelijk op afstand bedienen. En ben je bijna thuis, dan kun je alvast de verwarming aanzetten. Zo staat je letterlijk een warm welkom te wachten.

Koop een slimme rookmelder

Met een slimme rookmelder in huis krijg je een alarm op je telefoon als er koolmonoxide of rook in je woning is gedetecteerd. Zo weet je meteen wat je te doen staat. Er zijn tevens slimme rookmelders die ervoor kunnen zorgen dat het gas van het gasfornuis direct wordt afgesloten. Met een slimme rookmelder heb je dan ook optimale brandbeveiliging in huis.

Plaats een video deurbel

Met een video deurbel kun je precies zien wie er voor je deur staat. Ook kun je zelfs via een speciale app praten met de persoon die voor je deur staat. Ook heeft een video deurbel vaak een speciale bewegingssensor die een pushmelding naar je smartphone stuurt als er beweging in de buurt van je voordeur is geconstateerd. Ook als je op vakantie bent, kun je eenvoudig via de app praten met de persoon die voor je deur staat. Of juist deze persoon afschrikken als het een ongewenste bezoeker is. Zo kun je inbrekers buiten de deur houden.

Koop een slim alarmsysteem

Met een slim alarmsysteem wordt er meteen een signaal afgegeven als er een ongewenste bezoeker je huis probeert binnen te treden. Zo kun je via dit slimme product op diverse manieren worden gewaarschuwd voor indringers. Denk aan via een app op je smartphone, per sms, een geluidssignaal of een mail. Zo kun je meteen actie ondernemen. Ook kun je kiezen voor een alarmsysteem dat direct met de meldkamer verbonden is, zodat de politie in actie kan komen. Wil jij jouw huis optimaal beschermen? Kies dan voor deze slimme producten.

Reacties