Foto: Wiz_Squire_Table_Lamp-signify

Een huis vol slim licht: Signify breidt WiZ-portfolio uit

Signify (Euronext: LIGHT), de wereldleider in verlichting, introduceert een nieuwe WiZ-reeks aan slimme verlichtingsproducten voor dagelijks gemak.

Met het ecosysteem en nieuwste productassortiment van WiZ - bestaande uit slimme tafellampen, plafondlampen en accessoires - is het eenvoudiger dan ooit om je huis helemaal geconnecteerd te maken met slimme en betaalbare verlichting. De nieuwe producten zijn verkrijgbaar sinds 1 september 2021.

Creëer de meest geschikte sfeer of kleur je muren met licht

Kale hoekjes omtoveren tot gezellige leeshoekjes? De nieuwe WiZ Hero is een compacte, veelzijdige tafellamp die met één simpele tik de perfecte sfeer creëert om te lezen, te werken of te ontspannen. De lamp wordt geleverd met voorgeprogrammeerde wek- en bedtijdmodi, zodat u 's morgens zachtjes wakker wordt en energie krijgt, en 's avonds rustig in slaap valt. De unieke tikbediening van de WiZ Hero is eenvoudig genoeg voor kinderen om hem als nachtkastlampje te gebruiken.

Nog een nieuwe lamp voor uw bijzettafel of boekenkast is de WiZ Squire tafellamp. Met zijn unieke ontwerp met dubbele lichtzone kunt u elke lege muur transformeren met een leuke uitspatting van gekleurd licht, terwijl er een zachte gloed wordt verspreid op het oppervlak om een rustgevende, harmonieuze sfeer te creëren.  

Slimme plafondlampen voor elke ruimte

Voor chique en subtiel slim licht kiest u WiZ SuperSlim Tunable White plafondlampen. Het minimalistische, superslanke ontwerp zorgt ervoor dat ze goed passen in woon- en slaapkamers en een aanvulling vormen op alle interieurstijlen. Met de Circadian Rhythm-modus kunt u nu de natuurlijke overgang van zonlicht gedurende de dag in uw huis nabootsen.

De WiZ Adria Daylight Dimmable en Warm Dimmable plafondlampen brengen slimme lichtfuncties naar meer functionele ruimtes van het huis, zoals de keuken, badkamer of hal. Koppel de plafondlampen aan de WiZ-app om de verlichting te dimmen met de app of stembediening. Laat u niet meer verblinden door te fel licht wanneer u 's avonds de badkamer of keuken binnengaat, maar gebruik uw stem om een warm, gedimd licht in te stellen.

De WiZ Full color of Tunable White opbouwspots kunnen opvallende kenmerken in uw huis accentueren met gerichte verlichting. De veelzijdige, instelbare LED-spots met verstelbare kop zorgen ervoor dat de ware en levendige kleuren van uw kamers, favoriete ornamenten en andere huisdecoraties beter tot hun recht komen. U kunt de lichtbundel ook op uw bureau richten voor gericht, koel licht dat de concentratie en productiviteit bevordert.

De nieuwe matglazen lamp van WiZ is specifiek geschikt om op te hangen boven eettafels of voor zichtbare lampen die wel wat extra elegantie kunnen gebruiken. Deze opvallende karakteristieke lamp verspreidt gelijkmatig warm tot koel instelbaar wit licht dat prettig aanvoelt voor de ogen dankzij het zachte, matte oppervlak.

Maak niet-slimme lampen en apparaten slim

Met de Smart Plug van WiZ kunnen niet-slimme lampen en apparaten, zoals draagbare ventilatoren of vloerlampen, slim worden gemaakt en draadloos worden bediend met de WiZ-app of een spraakassistent. Gebruikers kunnen timers en routines instellen en het licht of apparaat bedienen als ze niet thuis zijn. De nieuwe Smart Plug heeft een ingebouwde vermogensmeter die het stroomverbruik monitort voor energie-optimalisatie.

"We blijven het WiZ-ecosysteem uitbreiden met slimme innovaties zoals de Smart Plug en nieuwe geconnecteerde tafel- en plafondlampen die passen bij elke sfeer en stijl. Door het meest intuïtieve en eenvoudig te installeren ecosysteem aan te bieden, met een functierijke app die onze slimme producten met elkaar verbindt, helpen we consumenten een uitnodigende omgeving te creëren met slimme lampen voor elke levensstijl," aldus Maikel Klomp, Business Leader van WiZ Connected.

Het betrouwbare ecosysteem van WiZ wordt geleverd met een gebruiksvriendelijke app en plug-and-play apparaten die werken via bestaande WiFi-netwerken en Bluetooth. Deze gebruiksvriendelijke technologie bevordert het dagelijks leven en vormt een perfecte aanvulling op het huis van de gebruiker, waarbij de volledig geconnecteerde slimme verlichting toegankelijker wordt gemaakt.

Nieuw: de Philips Smart lamp via de WiZ app

Naast WiZ en Philips Hue, voegt Signify vandaag nog een derde merk slimme lampen toe aan zijn portfolio: de Philips Smart LED-lampen. Met Philips Smart LED, dat werkt op het WiZ platform, bidet Signify een enorm waardevolle toevoeging voor de connected markt om de echte massa in beweging te krijgen en te converteren naar slimme verlichting. De barrière om een nieuwe technologie uit te proberen is nu eenmaal kleiner als hier een vertrouwd en sterk merk achter schuilt, en vooral als dit tegen toegankelijke prijzen gebeurt. Philips Smart LED bestaat vooralsnog uit een assortiment slimme lampen die selectief en o.a. verkrijgbaar zijn binnen het DIY en food-kanaal.

Beschikbaarheid en adviesprijzen

Alle nieuwe WiZ-producten zijn beschikbaar vanaf 1 september tenzij anders vermeld.
- WiZ Full Color Hero Gen2 tafellamp - €49,99 
- WiZ Full Color Dual Zone Squire Tafellamp - €54,99 
- WiZ SuperSlim Tunable White Plafondlamp - €59,99 (14W) / EUR 69,99 (16W)
- WiZ Adria Warm or Daylight Dimmable Plafondlamp - €26,99 
- WiZ Full Color Build Opbouwspots - €39,99 (1-spot) / €69,99 (2-spots) / €99,99 (3-spots)
- WiZ Tunable White Opbouwspots - €32,99 (1-spot) / €59,99 (2-spots) / €89,99 (3-spots)
- WiZ Matglazen Lamp €14.99 
- WiZ Smart Plug Type-E met vermogensmeter (vanaf 1 oktober in Benelux) - €19,99 

Reacties