De feestdagen zijn nog nooit zo hightech geweest

Festive season is coming! Ben jij al op zoek naar het perfecte cadeau voor de feestdagen? Ring helpt je hierbij met slimme cadeaus voor je huis.

08 November 2021

Van een Floodlight Cam om de Sint en Piet dit jaar in de gaten te houden tot een slimme deurbel om jouw bezorger met de pakketjes aan te spreken. Ontdek hoe Ring-apparaten de perfecte Sint- en Kerstcadeaus zijn voor iedereen op je lijst!

Ring Video Doorbell 4

Pepernoten aan het bakken, net wanneer de bezorger aanbelt met je online bestelde Kerstcadeaus? Geen probleem met de nieuwste en verbeterde draadloze wifi-connected video deurbel van Ring. Met deze deurbel heb je een helder beeld van jouw voordeur via de Ring app. Zo kan je direct communiceren met de bezorger en weet je precies wanneer je cadeautjes arriveren. Liever het pakketje voor de deur laten neerzetten of afgeven bij de buren? Je kunt het allemaal bespreken via de app.

Adviesprijs vanaf 199,- euro

Tip: Ring Feestdagen voorpaneel
De finishing touch aan jouw kerstversiering! Of een perfect cadeautje voor in de surprise tijdens pakjesavond.

Ring Video Doorbell Wired

Ring Video Doorbell Wired is het perfecte cadeau voor je zoon die net op kamers is gaan wonen of nieuwe huiseigenaren. Het is Ring's meest betaalbare en compacte deurbel tot nu toe, en een ideale start om kennis te maken met slimme beveiliging.

Adviesprijs vanaf 59,- euro

Ring Floodlight Cam Wired Pro

Wil je de sint en zijn pieten dit jaar niet alleen horen, maar ook zien? Ring Floodlight Cam Wired Pro biedt hiervoor de mogelijkheid. Ring’s meest geavanceerde buitencamera tot nu toe beschikt namelijk over 3D-bewegingsdetectie, tweewegcommunicatie en heldere schijnwerpers om jouw oprit te verlichten. Je krijgt meteen een melding wanneer Amerigo voet zet in je tuin.

Adviesprijs vanaf 249,- euro

Ring Alarm-beveiligingsset (2de Generatie)

Of je nu bij de schoonfamilie bij het haardvuur zit of een weekend bent skiën, wil je je niet druk maken over de cadeaus onder de kerstboom. Met de 5-delige beveiligingsset houd je jouw huis of appartement in de gaten. De gehele set is eenvoudig zelf te installeren. De Ring Alarm bewegings- en contactsensoren waarschuwen u voor wat er thuis gebeurt.

Adviesprijs vanaf 249,- euro

 

Reacties