Partner

Siemensma BV

Aannemersbedrijf JS Siemensma bestaat dit jaar precies dertig jaar. Een solide familiebedrijf, dat beschikt over alle kennis, kunde en keurmerken op het gebied van bouwen. Voor het plaatsen van een dakkapel, maar ook het verzorgen van een complete op- of aanbouw is men hier al drie decennia lang aan het juiste adres.??

Bedrijfsoverzicht Siemensma BV

Voordelen van kunststof kozijnen

De ontwikkeling van het kunststof kozijn is in de laatste paar jaren erg hard gegaan. Ons product voldoet aan alle moderne eisen van deze tijd.

Uitstraling van kunststof

Het kunststof kozijn steekt zelfs tegenwoordig een aantal meer traditionele materialen naar de kroon. Op dit moment is de combinatie van techniek, veiligheid en esthetica en het beperkte onderhoud een doorslaand succes.

 

Met de moderne kunststof kozijnen kunt u evengoed een klassieke uitstraling creëren. Een goed voorbeeld van de ontwikkelingen is het authentieke kunststof kozijn.Het authentieke kozijn is past exact op de plek waar voorheen de oude houten kozijnen waren geplaatst. Ideaal voor woningen die met name in de periode 1880-1930 zijn gebouwd. Uitgevoerd met verspringend bovenlicht, met het visuele resultaat van een origineel schuifraam!

 

 

 

 

 

Levensduur en milieu

De levenscyclus van een kunststof kozijn bedraagt wel 700 jaar. Het ontbreken van onderhoud is niet alleen goed voor de particulier maar ook voor het milieu. Dit omdat schadelijk en belastend onderhoud niet nodig is. Milieu technisch kent het kunststof zelfs een gesloten recycling systeem. Het product gaat gemiddeld 70 jaar mee en wordt daarna volledig gerecycled.

Voordelen van kunststof kozijnen

  • Geluidswerend, in combinatie met de juiste beglazing zorgt het voor extreme reductie van geluid
  • Onderhoudsarm, zorgen voor het onderhoud mag u inruilen voor jarenlang ongestoord genieten
  • U profiteert van een perfecte afdichting van alle kieren. Niet alleen hinderlijk lawaai, maar ook overlast van wind en water worden zo gereduceerd
  • Inbraak vertragend, de uitstekende verankerde stijlen en regels waarborgen een goede veiligheid, in combinatie met inbraakwerend hang- en sluitwerk
  • Ventilatie mogelijkheden, zowel traditioneel met roosters of sus kasten mogelijk. En daarnaast ook mogelijk met geïntegreerde ventilatie
  • Esthetische fraaie uitstraling
  • Dit systeem realiseert een nog betere warmte-isolatie

Meer lezen over
'Voordelen van kunststof kozijnen'?

meer van deze professional

Meer leefcomfort met aan- of uitbouw

Altijd al gedroomd van een keuken met een kookeiland? O...

Verruim uw woning

Vind u uw woning fijn maar eigelijk te krap? Verhuizen ...

Gevelbekleding, waardevolle investering

Voor de waarde van uw huis is de juiste gevelbekleding ...

Toon alle 4 artikelen
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.