array(3) { ["scheme"]=> string(5) "https" ["host"]=> string(22) "www.dehuiscomponist.nl" ["path"]=> string(28) "/sunlite/zonwering-rolluiken" }
Partner

De Huiscomponist

De Huiscomponist in Haarlem bestaat sinds 2009 als totaalinrichter met drie toppers onder één dak: Home Trend Woonmode, Sunlite Zonwering en ‘t Plankenhuis.

Bedrijfsoverzicht De Huiscomponist

Voor ieder budget een rolluik te koop

De huiscomponist onderscheidt zich in prijs, omdat er voor ieder budget een rolluik te koop is. Wij verkopen hoge kwaliteit rolluiken tegen de beste prijs!

Twijfel niet en kom meteen naar onze winkel!

Een elektrisch rolluik behoord uiteraard tot de mogelijkheden. Met een goede motor in het rolluik is hij makkelijk bediendbaar d.m.v. een knop of een afstandsbediending.

De Select rolluiken worden gekenmerkt door de strakke afgeschuinde behuizing. De Select is leverbaar in een groot aantal kleuren zodat u dit topkwaliteit rolluik kunt aanpassen aan uw eigen woonsituatie.

Voor liefhebbers van ronde vormen heeft Sunpoint de fraai vormgegeven Balance Serie. Net als de Select zijn de Balance rolluiken leverbaar in vele verschillende kleuren.
De absolute topper in het rolluikenassortiment van Sunpoint is de XT. Dit luxe rolluik wordt gekenmerkt door de zeer robuuste extrusie behuizing. De XT is leverbaar in een strakke Select uitvoering met afgeschuinde kast en in de moderne ronde Balance uitvoering.

Ondermeer in de volgende dessins

Maak uw keuze in de winkel.

dessins   dessins

Meer lezen over
'Voor ieder budget een rolluik te koop'?

meer van deze professional

Karpetten bij Hometrend

De Huiscomponist onderscheidt zich in prijs, omdat er v...

Voor elk budget een verandazonwering

De huiscomponist heeft voor elk budget een Verasol vera...

Houten vloeren en laminaat

't Plankenhuis in Haarlem is onderdeel van de Huiscompo...

Toon alle 4 artikelen
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.