Vensterbanken & dorpels natuursteen

Vensterbanken, deurdorpels en raamdorpels verkrijgbaar in verschillende materialen. Wij hebben vaste maten, maar leveren ook maatwerk.

Dorpels

Natuurstenen raamdorpels geven de gevel van uw woning karakter. Zeker als u ze in samenhang met uw kozijnen kiest, krijgt u een geweldig mooie afwerking. Een bijkomend voordeel is dat ze bijzonder onderhoudsarm zijn. Met natuursteen raamdorpels van SK Natuursteen BV bent u verzekerd van hoogwaardige kwaliteit en zeer scherpe prijzen. Onze raamdorpels zijn van ongeëvenaarde klasse. Het is prachtig hoe de fossielen in het gesteente zichtbaar zijn. Ook als u er tegenop ziet om ze zelf te plaatsen, bent u bij ons aan het juiste adres. Deze service verlenen wij zodra daar behoefte aan is.

Vensterbanken

Bij SK Natuursteen vindt u prachtige natuursteen vensterbanken in vaste maten of speciaal voor u op maat gemaakt. Wij bieden u verscheidene mogelijkheiden waaronder Basalt, Belgisch Hardsteen, China Blue en Cloud. Bekijk onze website of bezoek onze showroom in Berlicum, dan zult u erachter komen dat wij precies kunnen maken waar u naar op zoek bent.

Kom naar onze showroom

SK Natuursteen beschikt in Berlicum bij Den Bosch over 800 m2 showroom waar ook vensterbanken en dorpels worden getoond. Onze showroom is op slechts vijf minuten rijden van de A2 en heeft gratis parkeerruimte. Bekijk ons gehele assortiment op onze website: sknatuursteen.nl