Vensterbanken & Dorpels Natuursteen

Vensterbanken, deurdorpels en raamdorpels verkrijgbaar in verschillende materialen. Wij hebben vaste maten, maar leveren ook maatwerk.

Dorpels

Natuurstenen raamdorpels geven de gevel van uw woning karakter. Zeker als u ze in samenhang met uw kozijnen kiest, krijgt u een geweldig mooie afwerking. Een bijkomend voordeel is dat ze bijzonder onderhoudsarm zijn. Met natuursteen raamdorpels van SK Natuursteen BV bent u verzekerd van hoogwaardige kwaliteit en zeer scherpe prijzen. Onze raamdorpels zijn van ongeëvenaarde klasse. Het is prachtig hoe de fossielen in het gesteente zichtbaar zijn. Ook als u er tegenop ziet om ze zelf te plaatsen, bent u bij ons aan het juiste adres. Deze service verlenen wij zodra daar behoefte aan is.

Vensterbanken

Bij SK Natuursteen vindt u prachtige natuursteen vensterbanken in vaste maten of speciaal voor u op maat gemaakt. Wij bieden u verscheidene mogelijkheiden waaronder Basalt, Belgisch Hardsteen, China Blue en Cloud. Bekijk onze website of bezoek onze showroom in Berlicum, dan zult u erachter komen dat wij precies kunnen maken waar u naar op zoek bent.