Partner

SK Natuursteen

Wie geïnteresseerd is in een vloer van hoge kwaliteit voor een relatief lage prijs, doet er goed aan om ons eens een bezoekje aan de uitgebreide showroom in

Vensterbanken & Dorpels Natuursteen

Vensterbanken, deurdorpels en raamdorpels verkrijgbaar in verschillende materialen. Wij hebben vaste maten, maar leveren ook maatwerk.

Dorpels

Natuurstenen raamdorpels geven de gevel van uw woning karakter. Zeker als u ze in samenhang met uw kozijnen kiest, krijgt u een geweldig mooie afwerking. Een bijkomend voordeel is dat ze bijzonder onderhoudsarm zijn. Met natuursteen raamdorpels van SK Natuursteen BV bent u verzekerd van hoogwaardige kwaliteit en zeer scherpe prijzen. Onze raamdorpels zijn van ongeëvenaarde klasse. Het is prachtig hoe de fossielen in het gesteente zichtbaar zijn. Ook als u er tegenop ziet om ze zelf te plaatsen, bent u bij ons aan het juiste adres. Deze service verlenen wij zodra daar behoefte aan is.

Vensterbanken

Bij SK Natuursteen vindt u prachtige natuursteen vensterbanken in vaste maten of speciaal voor u op maat gemaakt. Wij bieden u verscheidene mogelijkheiden waaronder Basalt, Belgisch Hardsteen, China Blue en Cloud. Bekijk onze website of bezoek onze showroom in Berlicum, dan zult u erachter komen dat wij precies kunnen maken waar u naar op zoek bent.

meer van deze professional

Natuursteen tegels

Natuursteen tegels voor aantrekkelijke prijzen vindt u ...

Natuursteen buitentafels en bankjes

SK Natuursteen levert prachtige, solide weersbestendige...

Mozaïek

Bij SK Natuursteen kunt u terecht voor keramiek en natu...

Toon alle 8 artikelen
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.