array(3) { ["scheme"]=> string(5) "https" ["host"]=> string(17) "www.kreuningen.nl" ["path"]=> string(32) "/portfolio-view/binnenzonwering/" }
Partner

Van Kreuningen

Woninginrichting Van Kreuningen in Mijdrecht levert sinds 1958 een compleet programma: Meubelen, slapen, tapijten, gordijnen, behang, binnen- en buiten zonwering, hordeuren, rolhorren, lampen, vloerkleden, schilderijen, spiegels en gezellige accessoires gestyled op 1750 vierkante meter. Uiteraard van de verschillende grote merken die te leveren zijn. Service, plezier en vakmanschap gaan hier samen.Heeft u een styliste voor persoonlijk styling advies nodig?Maak een afspraak met onze styliste, en neem uw plattegrond van uw huis mee. Laat u verrassen en kom op nieuwe ideeën en mogelijkheden.

MEER TONEN
Bedrijfsoverzicht Van Kreuningen

Raamdecoratie

Van Kreuningen levert veel vakmanschap en advies inclusief meten en montage voor zo’n populair product als binnenzonwering.

Raamdecoratie in alle soorten en maten 

Zonwering voor binnen en buiten. Knikarmschermen, screens, Luxaflex, gordijnen, vitrages, inbetweens, paneelgordijnen en nog veel meer. 

Raamdecoratie heeft meer functies dan je denkt. Raamdecoratie is, zoals de naam al zegt, decoratief maar daarnaast als binnenzonwering ook heel praktisch. Zo regelt raamdecoratie de lichtinval en geeft het je de gewenste privacy. Raamdecoratie kan in vele soorten en maten, er is dus voor iedere situatie een oplossing.

Meer lezen over
'Raamdecoratie'?

meer van deze professional

Harde of zachte vloeren?

Wij hebben laminaat, pvc, vinyl, tapijt en vloerkleden ...

Wandbekleding van Wonderwall Studios

Wonderwall Studios is de naam van het unieke paneel dat...

Banken en hoekbanken

Onze zitbanken van diverse bekende merken zijn in huisk...

Toon alle 6 artikelen
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.