Schüco Raam AWS naar buiten openend


Voor naar buiten openende ramen is het zeer goed isolerende Schüco Raam AWS systeem uitermate geschikt voor toepassingen op de Nederlandse markt, zowel voor nieuwbouw als renovatie.

Schüco Raam AWS naar buiten openend.

De dichtingen bieden de hoogste mate van energiebesparing en de ramen zijn handmatig of (optioneel) automatisch te bedienen. Met een inbraakwerendheid tot de klasse WK2 en een geraffineerde verdiepte of industriële vormgeving biedt het de architect, opdrachtgever én gebruiker de beste vorm en functie als het gaat om het realiseren van duurzame gebouwen met een Hollands tintje.

Het Schüco Raam AWS naar buiten openend systeem voor aluminium ramen biedt een brede keuze aan thermisch geïsoleerde kozijnen en vleugels in verschillende inbouwdiepten en uitvoeringen. Zo heeft het Schüco Raam AWS 70.HI systeem een U-waarde van 1,7 W/m2K. Deze hoge isolatiewaarde wordt bereikt door gebruik te maken van een speciale EPDM dichting in de vleugel en gepatenteerd schuim isolatiemateriaal in de profielen.

Het systeemconcept biedt ook vele opties als het gaat om afsluitbare grepen en inbraakwerende voorzieningen in WK2 uitvoering, waarbij de comfortabele en veilige bediening voor de gebruiker of bewoner altijd voorop staat.
Daarnaast kan het uitgerust worden met Schüco TipTronic. Hierdoor kunnen naar buiten draaiende ramen of klepramen individueel bediend worden, eventueel met een afstandsbediening. Ook integratie in een gebouwbeheersysteem is dan mogelijk of aansturing met een tijdschakelaar, bewegingsmelder en/of CO²-melder.

De architect heeft de creatieve vrijheid om het raamsysteem qua vorm en functie toe te passen in uiteenlopende projecten. Alle moderne kleuren zijn mogelijk, waarbij binnen en buiten verschillende kleuren kunnen worden toegepast. Voor het Schüco AWS 65 WF raamsyteem zijn bovendien afgeschuinde vleugels ontwikkeld die samen met de specifieke verdiepte vormgeving van het kozijn met stijlen en regels voor een verrassend schaduweffect en lijnenspel zorgen. Ook is het systeem te leveren met verdiept liggende Multi Contour (MC) profielen die gebouwen een traditioneel karakter geven.

Meer informatie: www.schueco.nl.

Publicatiedatum: 21 december 2010

AANBEVOLEN

Hou de vliegen buiten deze zomer

Zodra het warmer wordt, wil je graag alle ramen en deuren weer lekker opengooien...

Aluminium kozijn van Profel

Het Stratolo aluminium kozijn met uitstraling van stalen kozijn

Hoe maak je je woning echt af?

Als je na het klussen lekker op de bank zit, zul je nog vaak met veel plezier na...

Bamboe kozijnen by Kosa Bamboo

De kozijnen van Kosa leent zich uitstekend voor de productie van interieur kozij...

De schuifpui met een superslank design

Geniet van een onbelemmerd uitzicht met de nieuwe VG500 Max Light aluminium schu...

Kozijnen bepalen de uitstraling

De juiste kennis van materialen is erg belangrijk bij het repareren of vervangen...

Advertentie