Besparen met het juiste glas


Besparen op energie willen we allemaal. Dit is uitstekend te realiseren door de juiste maatregelen te treffen.

Een manier om te besparen op de energienota, is door een keuze te maken voor de juiste glassoort in de woning. Hoe gaat dat precies in zijn werk? Wat kun je doen met glas in je woning en wat zijn de voordelen daarvan?

Verhoog je wooncomfort met extra glas

Het realiseren van dubbel glas in huis, is niet alleen goed voor je energierekening, maar verhoogt ook het wooncomfort. Je zult het namelijk minder snel koud hebben in huis en je hebt niet langer last van tochtende ramen en deuren. Bovendien zijn lagere stookkosten ook veel beter voor het milieu. Dit glas levert jou dan ook alleen maar veel voordelen op.

Hoogrendementsglas

HR glas staat voor hoogrendementsglas. Het houdt niet alleen de kou buiten de deur, ook stralingswarmte wordt tegengehouden. Dit komt omdat het glas voorzien is van een dun metaallaagje. Met het blote oog kun je het bijna niet zien. Hoe effectiever het metaallaagje werkt, hoe beter de isolatiewaarde van het glas. Daarom is het een slimme keuze om van dit glas gebruik te maken. Voor een uitgebreider advies kun je ook terecht bij een glashandel, zoals JLMglas.

Glasschade en ruitreparatie

Wellicht heb je niet direct geld tot je beschikking voor energiebesparende maatregelen, zoals het kiezen van de juiste glassoort in huis. Mocht zich echter glasschade voordoen, wat veelal gedekt wordt door je opstal- of inboedelverzekering, dan kun je direct kiezen voor een van deze twee glassoorten. Een uitstekende manier om het wooncomfort te verhogen!

Win advies in bij een glashandel

Wil jij ook besparen op je energierekening en tegelijkertijd een bijdrage leveren aan het milieu? Kies dan voor het juiste glas in huis. Een glashandel kan je uitstekend adviseren over welke soort glas het meest geschikt is voor jouw woning. Je kunt dan de komende tijd weer uitstekend vooruit.

AANBEVOLEN

Kozijnen bepalen de uitstraling

De juiste kennis van materialen is erg belangrijk bij het repareren of vervangen...

Hou de vliegen buiten deze zomer

Zodra het warmer wordt, wil je graag alle ramen en deuren weer lekker opengooien...

Aluminium kozijn van Profel

Het Stratolo aluminium kozijn met uitstraling van stalen kozijn

Minimalistische schuifpui

Een moderne serre aanbouw van Busscher Serrebouw met grote minimalistische schui...

Hoe maak je je woning echt af?

Als je na het klussen lekker op de bank zit, zul je nog vaak met veel plezier na...

De schuifpui met een superslank design

Geniet van een onbelemmerd uitzicht met de nieuwe VG500 Max Light aluminium schu...

Advertentie