Foto: 2015/Besparen-met-het-juiste-glas.jpg

Besparen met het juiste glas

Besparen op energie willen we allemaal. Dit is uitstekend te realiseren door de juiste maatregelen te treffen.

Een manier om te besparen op de energienota, is door een keuze te maken voor de juiste glassoort in de woning. Hoe gaat dat precies in zijn werk? Wat kun je doen met glas in je woning en wat zijn de voordelen daarvan?

Verhoog je wooncomfort met extra glas

Het realiseren van dubbel glas in huis, is niet alleen goed voor je energierekening, maar verhoogt ook het wooncomfort. Je zult het namelijk minder snel koud hebben in huis en je hebt niet langer last van tochtende ramen en deuren. Bovendien zijn lagere stookkosten ook veel beter voor het milieu. Dit glas levert jou dan ook alleen maar veel voordelen op.

Hoogrendementsglas

HR glas staat voor hoogrendementsglas. Het houdt niet alleen de kou buiten de deur, ook stralingswarmte wordt tegengehouden. Dit komt omdat het glas voorzien is van een dun metaallaagje. Met het blote oog kun je het bijna niet zien. Hoe effectiever het metaallaagje werkt, hoe beter de isolatiewaarde van het glas. Daarom is het een slimme keuze om van dit glas gebruik te maken. Voor een uitgebreider advies kun je ook terecht bij een glashandel, zoals JLMglas.

Glasschade en ruitreparatie

Wellicht heb je niet direct geld tot je beschikking voor energiebesparende maatregelen, zoals het kiezen van de juiste glassoort in huis. Mocht zich echter glasschade voordoen, wat veelal gedekt wordt door je opstal- of inboedelverzekering, dan kun je direct kiezen voor een van deze twee glassoorten. Een uitstekende manier om het wooncomfort te verhogen!

Win advies in bij een glashandel

Wil jij ook besparen op je energierekening en tegelijkertijd een bijdrage leveren aan het milieu? Kies dan voor het juiste glas in huis. Een glashandel kan je uitstekend adviseren over welke soort glas het meest geschikt is voor jouw woning. Je kunt dan de komende tijd weer uitstekend vooruit.

Reacties