string(1) "p"

Lichtstraat

Lichtstraat U wilt extra licht in uw huis? Met een lichtstraat haalt u buiten naar binnen. Van de heerlijke ochtendzon tot de laatste zonnestralen van de dag, u heeft altijd extra licht in uw woning. Ook optisch is een lichtstraat voor uw huis een verrijking.   Lichtstraten zijn er in alle vormen en maten: met een zadeldak, piramide dak, een lessenaarsdak enz. Uiteraard zijn ook alle maten mogelijk. Simpel gezegd: een lichtstraat is een serredak in een platdak. Meestal worden lichtstraten direct geplaatst bij de bouw, maar het is ook mogelijk om dit achteraf te doen. Dit brengt natuurlijk wel meer werk en kosten met zich mee. Ook kan een lichtstraat geplaatst worden in pannendaken.   Lange termijn De beslissing om een lichtstraat te plaatsen is er een voor de lange termijn. De plaatsing van een lichtstraat bepaalt mede de uitstraling van uw huis. Het is dus belangrijk dat u direct de juiste keuze maakt wanneer het gaat om de vorm en de kleur van de lichtstraat. Daarom nodigen wij u uit in onze showroom om hier samen met één van onze adviseurs een gesprek aan te gaan. Hebt u een definitieve beslissing genomen, dan kunnen wij voor u het hele project uit handen nemen. Wij verzorgen de bouwaanvraag en schakelen eventueel een aannemer in voor het bouwtechnische gedeelte. Wij tekenen het definitieve ontwerp, fabriceren en monteren het product in eigen werkplaats en op locatie met onze eigen mensen.   Garantie Met uw keuze voor Serre Bouw Brabant kiest u voor een vertrouwd Nederlands fabricaat met 10 jaar garantie op materiaal en constructie. Serre Bouw Brabant is aangesloten bij de Koninklijk Metaalunie. Dit betekent dat de in leverings- en betalingsvoorwaarde van de Metaalunie van toepassing is op uw aankoop. Bovenop deze garantie geven wij nog een aantal extra garanties, welke zijn opgenomen in onze garantiebepalingen vermeld op iedere offerte. Ondanks alle zorg en aandacht voor uw serre kan het voorkomen dat er toch iets niet in orde is. Dan is het prettig voor u om te weten dat wij u zo snel mogelijk te hulp schiet.   Bent u er nog niet uit? Wij helpen u graag op weg. Bel of mail gerust voor het maken van een afspraak 0413-29 39 38 of info@serrebouw-brabant.nl.

Meer van Serre Bouw Brabant Bekijk alle

Veranda

Veranda Al het goede komt van boven? Dat is niet altijd het geval. Om ook bij regen en zelfs bij sneeuw van uw terras te kunnen genieten, zorgt de terrasoverkapping van Serre bouw Brabant voor een perfecte bescherming tegen weersinvloeden. Zonder licht van buiten in uw woning weg te nemen kunt u heerlijk vertoeven op uw overkapte terras. Ook optisch is een veranda voor uw huis, terras en tuin een verrijking. U kunt in alle jaargetijden genieten van de kleuren, geuren en het gevoel van buiten.   De aanschaf van een veranda De aanschaf van een veranda begint ten alle tijde in de showroom van Serre Bouw Brabant. Hier kunnen wij u uitgebreid informeren. Onze showroom is zo ingericht dat u een duidelijk beeld krijgt van de mogelijkheden. Een veranda of terrasoverkapping kunt u bijvoorbeeld dicht zetten met glazen wanden. Zo creëert u een ruimte welke u het hele jaar kunt gebruiken. Maar ook zonweringen, verlichting en terras lampen dragen bij aan een langer tuincomfort.   Lange termijn De beslissing om een veranda of terrasoverkapping te bouwen is er een voor de lange termijn. De aanbouw van een veranda of terrasoverkapping bepaalt mede de uitstraling van uw huis en daardoor ook de waarde. Het is dus belangrijk dat u direct de juiste keuze maakt wanneer het gaat om de vorm en de kleur van de veranda of terrasoverkapping. Wat voor dak wilt u? Wilt u zonwerend glas of misschien een zonwering op het dak? Vragen waar u waarschijnlijk zo géén antwoord op heeft, daarom nodigen wij u uit in onze showroom om hier samen met één van onze adviseurs een gesprek aan te gaan. Hebt u een definitieve beslissing genomen, dan kunnen wij voor u het hele project uit handen nemen. Wij verzorgen de bouwaanvraag en schakelen eventueel een aannemer in voor het bouwtechnische gedeelte. Wij tekenen het definitieve ontwerp, fabriceren en monteren het product in eigen werkplaats en op locatie met onze eigen mensen.   Garantie Met uw keuze voor Serre Bouw Brabant kiest u voor een vertrouwd Nederlands fabricaat met 10 jaar garantie op materiaal en constructie. Serre Bouw Brabant is aangesloten bij de Koninklijk Metaalunie. Dit betekent dat de in leverings- en betalingsvoorwaarde van de Metaalunie van toepassing is op uw aankoop. Bovenop deze garantie geven wij nog een aantal extra garanties, welke zijn opgenomen in onze garantiebepalingen vermeld op iedere offerte. Ondanks alle zorg en aandacht voor uw serre kan het voorkomen dat er toch iets niet in orde is. Dan is het prettig voor u om te weten dat wij u zo snel mogelijk te hulp schiet.   Bent u er nog niet uit? Wij helpen u graag op weg. Bel of mail gerust voor het maken van een afspraak 0413-29 39 38 of info@serrebouw-brabant.nl.

Serre Bouw Brabant

Serre

Serre U wilt extra ruimte, licht en comfort in uw huis? De aanschaf van een serre levert u beiden. Van de heerlijke ochtendzon tot de laatste zonnestralen van de dag, u kunt het beleven in uw serre. U kunt in alle jaargetijden genieten van de kleuren en het licht van buiten.   De aanschaf van een serre De aanschaf van een serre begint ten alle tijde in de showroom van Serre Bouw Brabant. Hier kunnen wij u uitgebreid informeren. Onze showroom is zo ingericht dat u een duidelijk beeld krijgt van de mogelijkheden.   Lange termijn De beslissing om een serre aan te schaffen is er een voor de lange termijn. De aanbouw van een serre bepaalt mede de uitstraling van uw huis en daardoor ook de waarde. Het is dus belangrijk dat u direct de juiste keuze maakt wanneer het gaat om de vorm en de kleur van de serre. Wat voor dak wilt u? Wilt u zonwerend glas of misschien een zonwering op het dak? Vragen waar u waarschijnlijk zo géén antwoord op heeft, daarom nodigen wij u uit in onze showroom om hier samen met één van onze adviseurs een gesprek aan te gaan. Hebt u een definitieve beslissing genomen, dan kunnen wij voor u het hele project uit handen nemen. Wij verzorgen de bouwaanvraag en schakelen eventueel een aannemer in voor het bouwtechnische gedeelte. Wij tekenen het definitieve ontwerp, fabriceren en monteren het product in eigen werkplaats en op locatie met onze eigen mensen.   Garantie Met uw keuze voor Serre Bouw Brabant kiest u voor een vertrouwd Nederlands fabricaat met 10 jaar garantie op materiaal en constructie. Serre Bouw Brabant is aangesloten bij de Koninklijk Metaalunie. Dit betekent dat de in leverings- en betalingsvoorwaarde van de Metaalunie van toepassing is op uw aankoop. Bovenop deze garantie geven wij nog een aantal extra garanties, welke zijn opgenomen in onze garantiebepalingen vermeld op iedere offerte. Ondanks alle zorg en aandacht voor uw serre kan het voorkomen dat er toch iets niet in orde is. Dan is het prettig voor u om te weten dat wij u zo snel mogelijk te hulp schiet.   Bent u er nog niet uit? Wij helpen u graag op weg. Bel of mail gerust voor het maken van een afspraak 0413-29 39 38 of info@serrebouw-brabant.nl.

Serre Bouw Brabant

Zwembadoverkapping

Zwembadoverkapping In ieder seizoen van uw zwembad genieten? Aangezien het in ons klimaat niet iedere dag “zwemweer” is en het ook in de zomer ‘s avonds vaak afkoelt, is een zwembadoverkapping dè oplossing! U verlengt hier mee het plezier dat u van uw zwembad kunt hebben. Ook heeft u met een zwembadoverkapping geen last van blad en ander vuil in uw zwembad. Het is lekker warm en vrij van diverse weersomstandigheden dus u kunt deze overkapping ook als verlenging van uw woning zien.   Lange termijn De beslissing om een serre of zwembadoverkapping te bouwen is er een voor de lange termijn. De aanbouw van een serre of zwembadoverkapping bepaalt mede de uitstraling van uw huis en daardoor ook de waarde. Het is dus belangrijk dat u direct de juiste keuze maakt wanneer het gaat om de vorm en de kleur van de serre of zwembadoverkapping. Wat voor dak wilt u? Wilt u zonwerend glas of misschien een zonwering op het dak? Vragen waar u waarschijnlijk zo géén antwoord op heeft, daarom nodigen wij u uit in onze showroom om hier samen met één van onze adviseurs een gesprek aan te gaan. Hebt u een definitieve beslissing genomen, dan kunnen wij voor u het hele project uit handen nemen. Wij verzorgen de bouwaanvraag en schakelen eventueel een aannemer in voor het bouwtechnische gedeelte. Wij tekenen het definitieve ontwerp, fabriceren en monteren het product in eigen werkplaats en op locatie met onze eigen mensen.   Garantie Met uw keuze voor Serre Bouw Brabant kiest u voor een vertrouwd Nederlands fabricaat met 10 jaar garantie op materiaal en constructie. Serre Bouw Brabant is aangesloten bij de Koninklijk Metaalunie. Dit betekent dat de in leverings- en betalingsvoorwaarde van de Metaalunie van toepassing is op uw aankoop. Bovenop deze garantie geven wij nog een aantal extra garanties, welke zijn opgenomen in onze garantiebepalingen vermeld op iedere offerte. Ondanks alle zorg en aandacht voor uw serre kan het voorkomen dat er toch iets niet in orde is. Dan is het prettig voor u om te weten dat wij u zo snel mogelijk te hulp schiet.   Bent u er nog niet uit? Wij helpen u graag op weg. Bel of mail gerust voor het maken van een afspraak 0413-29 39 38 of info@serrebouw-brabant.nl.

Serre Bouw Brabant