Partner

Select Windows Hoofdkantoor

Met producten van Select Windows haal je letterlijk en figuurlijk iets beters in huis. De vele voordelen zorgen voor nog meer comfort, veiligheid en energiebesparing en verhogen het woongenot en de waarde van je huis. Select Windows heet niet zomaar 'Select'. Voor de productie van onze kozijnen hebben wij onze leveranciers, zoals Schüco, met de grootste zorg geselecteerd. Ook andere merken zoals Hörmann, Sunflex, Pilkington en Verosol zijn met zorg geselecteerd. Gewoon, omdat wij voor u de beste producten willen.

MEER TONEN

Kunststof kozijnen

Met de unieke Hollandse Hoek® kunststof kozijnen van Select Windows verbeter je je woning op meerdere fronten. Door de constructie en de gebruikte materialen verhoog je de isolatiewaarde, met als grootste voordeel dat u bespaart op je energiekosten. De kozijnen zijn zeer duurzaam en onderhoudsarm; je hebt er jaren enorm veel plezier van.

Bovendien blijft het uiterlijk van je huis behouden. Voor elk type woning is namelijk het bijpassende kunststof kozijn mogelijk. Of je nu in een boerderij, jaren dertig woning of tussenwoning woont.

Keuze

Bij Select Windows heb je de keuze uit maar liefst 125 kleuren folie waarmee de kozijnen worden voorzien. En je kunt kiezen uit glans of mat, met of zonder houtnerf en zelfs metallic!

Hollandse dorpel
Nieuw is de zogenaamde Hollandse dorpel. Deze nieuwe kunststof dorpel is net zo mooi als de bekende dorpels van natuursteen, maar heeft een langere levensduur en een hogere isolatiewaarde. Uiteraard wordt dit systeem volledig geïntegreerd in onze Hollandse Hoek® deurkozijnen.

Meer lezen over
'Kunststof kozijnen'?

meer van deze professional
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.