string(1) "p"

Kunstof Kozijnen

Nooit meer schilderen, zeer goede isolatiewaarde, warm materiaal, leverbaar in meer dan 35 kleurstellingen,

Kunststof kozijnen van Esko Plus

Nooit meer schilderen, zeer goede isolatiewaarde, warm materiaal, leverbaar in meer dan 35 kleurstellingen, niet te onderscheiden van hout, leverbaar in fraaie, verdiept liggende profielen, zeer duurzaam, leverbaar met HR++ Glas, zonwerende en geluiddempende beglazing én eenvoudig schoon te maken met water!

Dat zijn de voordelen van kunststof kozijnen!

VORM EN KLEUR

Kiezen uit kleur

De profielen zijn voorzien van folie met een houtnerfstructuur met een 10-jarige garantie op kleurechtheid. Leverbaar in ruim 30 kleurechte kleuren die niet vervagen. Van mosgroen tot gebroken wit en van okerbruin tot staalblauw.

Zoekt u kunststof kozijnen met een houtnerfstructuur? Die zijn er in een ruime keuze. Met het oog op vernieuwing en duurzaamheid worden verrotte houten kozijnen vaak vervangen door kunststof kozijnen. Dankzij de toepassing van bijvoorbeeld Schüco Accent blijft het klassieke karakter van uw pand behouden. De tijd van vlakke, grove en lompe kunststof kozijnen is definitief voorbij.

Door het verspringende glasvlak en de toepassing van slanke kunststof profielen is Schüco Accent niet te onderscheiden van de oorspronkelijke, klassieke schuiframen. De typische dieptewerking wordt exact nagebootst.

Houtnerfstructuur

Meestal zijn kunststof kozijnen wit. Veelal is dat ook een goede keuze. Kiest u voor een landelijke bouwstijl dan zijn er geslaagde houtreproducties van exclusieve houtsoorten, in kunststof!

De huiselijke warmte van hout wordt zeker bereikt. De levensduur is even belangrijk. Daarom zijn deze kozijnen ook van ongekende duurzaamheid en zijn bestand tegen alle weersinvloeden. Onderhoud beperkt zich tot schoonmaken. Een combinatie van stijlvolle vormgeving met de voordelen van kunststof: duurzaam, eenvoudig in onderhoud en gemakkelijk schoon te maken.

Exclusieve vormgeving

Kozijnen wijzigen in vorm. Als raamfabrikant denken we met u en met de architect mee. Wat betreft het hang- en sluitwerk hoeft u zich geen zorgen te maken. Ook hiervoor hebben we speciale beslagoplossingen zoals Aubi beslag. Want de kwaliteit van uw raam wordt bepaald door een perfecte afwerking en het goed functioneren van het beslag.

In onze showroom treft u diverse design kozijnen aan. Voor elke raamconstructie is er een passende raamkruk met keuze uit vele vormen en kleuren. De ESKO Plus adviseur komt gratis en vrijblijvend bij u langs om uw kozijnenwens te bespreken. Neem contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.

HANG & SLUITWERK

Inbraakwerende kozijnen

Standaard zijn alle ESKO Plus kozijnen voorzien van inbraakwerend hang- en sluitwerk. Dat inbreken zo snel en in alle stilte verloopt, ligt enerzijds aan de vaak zwakke stabiliteit van de versterkingsprofielen, maar anderzijds ook aan de moderne, vaak te lichte raambeslagen. Met een degelijke schroevendraaier kan de vergrendeling makkelijk verbogen en verschoven worden en kan het raam in een mum van tijd worden geopend.


DIN V 18054 is de officiële norm voor inbraakwerende ramen. Dergelijke vensters zijn tamelijk duur omdat ze van bepaalde kentekens, veiligheidsglas en veiligheidsbeslagen voorzien moeten zijn.

Voor slechts een kleine meerprijs heeft u 100% "anti-uithefzekerheid"

Ramen uitgerust met bijvoorbeeld het AHS veiligheidssysteem bieden deze zekerheid. Testrapporten van het gerenommeerde instituut voor venstertechniek in Rosenheim (Duitsland) bewijzen dat de draai- en draai-kiepbeslagen deze vereiste "anti-uithefzekerheid" bieden. Dit geldt ook voor balkon- en terrasdeuren.

Dit beslag is vervaardigd van roestvrij staal materiaal, is 100% onderhoudsvrij en heeft een zeer lange levensduur. Het is bijzonder makkelijk in gebruik en slechts met een geringe inspanning krijgt men een optimale vergrendeling.

ESKO Plus Kozijnen levert op maat gemaakte kozijnen, uitgerust met o.a. het AHS-veiligheidssysteem of AUBI Safety Plus (gekeurd SKG klasse 2).
• Meer dan 50.000 inbraken per jaar
• Woonhuizen zijn het meest bedreigd
• Bij 45% dient het venster als toegang
• Venster uitheffen is de meest voorkomende inbraakmethode
• Koop inbraakwerend beslag!

RAMEN

Draai-kiep & openslaande ramen

Het unieke van deze raamconstructie is de combinatie tussen een draai-kiepraam en openslaande ramen. Welk raam wilt u kiepen, het linker- of het rechter raam? Of wilt u eens lekker luchten en gooit u beide ramen geheel open. Dat is pas veelzijdigheid in raamconstructies.

Draai-kiepramen

U kunt alle kanten uit met de kunststof kozijnen van ESKO Plus. Meestal kiest u voor een combinatie van mogelijkheden met betrekking tot de draairichting, naar buiten of naar binnen draaiend, val- en klepramen.

180 graden draaibaar raam

U kunt alle kanten op met de kunststof kozijnen van ESKO Plus. Meestal kiest men voor een combinatie van mogelijkheden met betrekking tot de draairichting, naar buiten of naar binnendraaiend, draai-kiepramen, val- en klepramen of schuifdeuren.

Waar u ook voor kiest, u kunt altijd de vormgeving en kleur aanpassen aan uw persoonlijke wensen. Zelfs sierelementen, die een klassieke of een design uitstraling hebben, behoren tot de mogelijkheden. Ook is er een keuze uit diverse soorten glaslatten en stijlen. En natuurlijk worden de ramen voorzien van inbraakwerend beslag.

GLAS

Meer comfort, beter voor ons milieu.

Kent u de uitdrukking "Thermopane"? Al in 1948 bracht Glaverbel als eerste zijn dubbele beglazing Thermopane op de markt. Vele mensen noemen dubbele beglazing nog steeds Thermopane. Maar we kunnen zeggen dat de ingenieurs sinds 1948 niet hebben stilgezeten.

De technologische ontwikkeling is sindsdien met sprongen vooruitgegaan en andere merkbenamingen hebben het daglicht gezien, zoals Thermoplus, de dubbele beglazing met de hoogste prestaties, Astrilite, super isolerende HR+ beglazing, of Starlite, de super isolerende vier sterren-beglazing.

Met extra energiebesparing (tot ca 50%) is het aanschaffen van dit soort beglazing een investering die u al snel terugverdient. Reken maar na: een jaarlijkse besparing tot 73 m3 aardgas vergeleken met een enkele beglazing. En omdat uw kachel minder vaak brandt is het ook beter voor het milieu.

Ruime mogelijkheden voor iedere bouwstijl.

Ieder huis is verschillend. Maar voor iedere bouwstijl is er een glassoort, zowel voor klassieke als voor moderne woonstijlen. Van binnenuit verandert het de kleuren van de omgeving niet. Ook de lichtdoorlaatbaarheid is zeer groot (Thermoplus superlite heeft zo'n 79 % lichtdoorlaatbaarheid t.o.v. traditioneel isolatieglas) Thermoplus superlite heeft dezelfde isolerende eigenschappen als van een geïsoleerde spouwmuur, maar laat oneindig veel meer mogelijkheden voor architectonische creativiteit. Originele ontwerpen kunnen nu op een verantwoorde manier gerealiseerd worden.

Licht, ruimte, warmte, het hele jaar door.

Doodse muren of ongezellige donkere hoeken behoren definitief tot het verleden. Licht kan ongehinderd de gehele ruimte opfleuren. Zo gedijen tropische planten redelijk achter het isolerend glas en het gevoel van ruimte werkt ontspannend. Kortom, uw woning krijgt een meerwaarde doordat het er gezellig en comfortabel leven is.
Kent u de uitdrukking "Thermopane" nog?

Al in 1948 bracht Glaverbel als eerste zijn dubbele beglazing Thermopane op de markt. Vele mensen noemen dubbele beglazing nog steeds Thermopane. Maar we kunnen zeggen dat de ingenieurs sinds 1948 niet hebben stilgezeten. De technologische ontwikkeling is sindsdien met sprongen vooruitgegaan en andere merkbenamingen hebben het daglicht gezien, zoals Thermoplus, de dubbele beglazing met de hoogste prestaties, Astrilite, superisolerende HR+ beglazing, of Starlite, de superisolerende 4-sterren beglazing.

Thermobel beglazing nader bekeken

1. Floatglas
2. Floatglas
3. Metaalband
4. Luchtspouw
5. Vochtabsorberend middel
6. Dubbel elastische en waterdichte voeg Thermobel bestaat uit twee bladen Planibel floatglas die door middel van een hol metalen kader samen gehouden worden. Een dubbele elastische kitvoeg zorgt voor een hermetische afdichting. Een sterk vochtabsorberend middel in het metalen kader voorkomt de vorming van condensatie in de beglazing.

De universele toepasbaarheid van Thermobel beglazing leent zich uitstekend tot vele combinaties met verschillende functies door eenvoudig een blank Planibel te vervangen door een gekleurde of een andere type beglazing.

Bel voor meer informatie: 0229 270500