Kozijnen met karakter en Nederlandse elegantie

Eenvoudige bediening, zeer lange levensduur en uitstekende inbraakveiligheid op de voorgrond van de voordelige doch hoogwaardige Blokprofiel NL van Aluplast

Met een inbouwdiepte van 120 mm kan het blokprofiel met aanslag eenvoudig in de Nederlandse architectuur worden geïntegreerd, waarbij u uiteraard verzekerd bent van de gewaardeerde eigenschappen die de naam Aluplast met zich meebrengt. De smalle zichtbreedte maakt een harmonieus lichtval mogelijk wat resulteert in de verbetering van de woonkwaliteit. Het driekamersysteem in het frame bestaat uit een grote, midden kamer uitgerust met een superieur, stalen kern voor meer warmte- en geluidsisolatie. Het driekamersysteem garandeert niet alleen een uniek energiebesparend karakter, maar zorgt ook voor de nodige stabiliteit en inbraakveiligheid. De vleugel heeft een diepte van 70 mm en bestaat uit 5 isolatiekamers. Daarnaast kan de vleugel een beglazingsdikte van 41 mm realiseren, waardoor een driedubbele, isolerende beglazing probleemloos kan worden toegepast. Met dank aan het verdiepte profiel komt de uitstraling overeen met die van houten kozijnen, waardoor de traditionele Nederlandse uitstraling van uw woning behouden blijft.

Zoals u van ons gewend bent staan de eenvoudige bediening, zeer lange levensduur en uitstekende inbraakveiligheid op de voorgrond van de voordelige doch hoogwaardige Blokprofiel NL van Aluplast. Al deze fantastische eigenschappen maken van onze Aluplast Blokprofiel NL met aanslag een populair topproduct die u zeer gemakkelijk vanuit het comfort van uw woning kan samenstellen in onze online configurator. Kozijnen-Centrum24, dag en nacht uw online centrum van Kozijnen en meer.

… als een luxe thermoskan
De kunststof kozijnen van Aluplast kennen een meer- kamersysteem. Afhankelijk van het aantal kamers in het kozijn wordt een isolatiewaarde toegekend aan de kunststof kozijnen. Deze ‘kamers’ zijn compartimenten gevuld met stilstaande lucht, net zoals bij een luxe thermoskan. Hierdoor isoleren de kozijnen optimaal en wordt energiebesparing een feit. Naast het isolerende karakter zijn de kozijnen van Aluplast onderhoudsarm, zeer makkelijk schoon te houden en hebben een lange levensduur. Vergeet tenslotte niet dat de energiezuinigheid van een huis uiteraard belangrijk is bij de aan- of verkoop van een woning.

IDEAL Serie, dé klassieker onder de kozijnprofielen
Zoals automerken verschillende series hebben, zo heeft Aluplast dat ook. Een van deze series is de IDEAL- serie, dé klassieker onder de kozijnprofielen. De populaire IDEAL- serie van Aluplast wordt gekenmerkt door een harmonieus design en voldoet volledig aan de strengste eisen en voorschriften. Daarnaast combineert de IDEAL- serie de modernste techniek met gebruikscomfort tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Dankzij onze geprezen configurator heeft u de mogelijkheid om in een paar stappen uw eigen, persoonlijke Aluplast kozijn volledig naar wens samen te stellen.

Garantie voor een optimale thermische en akoestische isolatie
Kozijnoppervlakken nemen slechts een klein deel van het gebouwoppervlak in beslag, maar zijn wel de grootste boosdoeners voor warmte- en energieverlies. Met de kozijnen, balkondeuren en schuifpuien van Aluplast dringt u het warmte- en energieverlies drastisch terug. Niet alleen bespaart u met Aluplast die onnodige verwarmingskosten, ook verbeteren de producten van Aluplast de woonkwaliteit en draagt het bij aan het welzijn van uw gezin. Bovendien staat bij Aluplast veiligheid in een hoog vaandel, want een onveilige woning is geen harmonieuze woning. Het hoogwaardige productmateriaal van Aluplast maakt het voor inbrekers haast onmogelijk om onze kozijnen, balkondeuren en schuifpuien van buitenaf te openen en geven u een vertrouwd gevoel van veiligheid in uw eigen woning. Een veilig gevoel draagt bij aan een optimaal wooncomfort en bevorderd uiteraard een goede nachtrust voor het hele gezin.

Innovatie maakt beter
Met veel genoegen kunnen wij stellen dat klanttevredenheid en productverbetering zowel bij Aluplast als Kozijnen-Centrum24 te allen tijde centraal in de strategie staan. Innovatie van bedrijfsprocessen en producten is daarom een alsmaar durend proces in onze vertrouwde samenwerking. Om continue de beste kwaliteits- prijsverhouding te realiseren, blijven wij onze producten en medewerkers ontwikkelen op het gebied van de nieuwste technieken en technologieën. Een beknopt omschreven voorbeeld die met name de Aluplast-kozijnen kenmerkt is het zogenaamde ‘hechttechnologie’. Dankzij de hechttechnologie, waarbij het glas vastzit in de vleugel, neemt de dichtheid en ook de stabiliteit van het kozijn toe. Er zijn geen metalen, thermische ‘bruggen’ in de verlijming van het glas, wat leidt tot een aanzienlijke verbetering van de thermische isolatie. De ruit is volledig verbonden met de vleugel, waardoor de ruit lichter en stabieler is. Hierdoor wordt vervorming van het kozijn tegen gegaan, worden de prestatiekenmerken verbeterd en de levensduur bevorderd.

Om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken kunt u in onze online webwinkel eenvoudig en snel alle informatie over onze Aluplast producten bekijken en de bijbehorende voordelige prijzen gemakkelijk laten berekenen. Zo hoeft u niet te wachten op een prijsofferte en weet u direct waar u aan toe bent. Profiteer van onze eersteklas aanbiedingen en ontwerp uw bestelling wanneer u wilt in onze online 24/7 configurator. Kozijnen-Centrum24, dag en nacht uw online centrum van Kozijnen en meer.

Duitse topkwaliteit voor buitenaards voordelige topprijzen

Kozijnen-Centrum24 hecht veel waarden aan de kwaliteit van de producten, evenals het uiteraard belangrijk is dat deze kwaliteit betaalbaar is. Om de meest fantastisch kwaliteits-prijsverhouding te realiseren biedt Kozijnen-Centrum24 enkel de beste Duitse topmerken met een zeer voordelig prijskaartje aan. En wanneer u rondvraagt naar de beste topmerken uit de kozijnenwereld, dan denken kenners wereldwijd gelijk aan Aluplast.

Een onveilige woning is geen harmonieuze woning

Veiligheid en bescherming tegen inbrekers zijn noodzakelijke basisbehoeften voor ieder mens. Voor vele mensen is een inbraak een intense en schokkende ervaring met mogelijkerwijs een traumatische nasmaak die lang na de inbraak zal blijven hangen. Daarnaast beroven inbrekers u niet alleen van waardevolle spullen en geld, maar ook van spullen met persoonlijke waarden en bovenal uw gevoel van veiligheid. Een veilig gevoel gaat bovenal om de zekerheid dat u uiterst goed bent beschermd, zowel tegen weer en wind als tegen ongewenste inbrekers.
Uit verschillende rapporten van de politie komen de verontrustende gegevens dat elke vijf minuten een inbraak plaatsvindt, evenals een inbreker gemiddeld vier minuten nodig heeft om bijvoorbeeld uw woning of pand binnen te komen. Onbeveiligde kozijnen, balkon- en schuifdeuren worden in enkele seconden overwonnen met simpelweg een schroevendraaier, maar dat kunt u anders doen! Gelukkig kunnen de meeste inbraken met de juiste aanpak en beveiligingstechnologie worden voorkomen. Met de inbraakbestendige en duurzame kozijnen, deuren en schuifpuien van KozijnenCentrum24 worden alle mogelijke inbraakbedreigingen moeiteloos geëlimineerd.

Onze producten van Duitse topkwaliteit voldoen niet alleen aan de strengste wetvereisten op het gebied van veiligheid en energiebesparing, ze geven u ook continue een vertrouwd gevoel van veiligheid in uw eigen woning. Een veilig gevoel draagt bij aan een optimaal wooncomfort en bevorderd uiteraard een goede nachtrust voor het hele gezin. Geef inbrekers daarom geen kans en stel uw producten samen, wanneer u maar wilt, vanuit het comfort van uw eigen huis. Neem rustig de tijd die u nodig hebt, onze online gebruiksvriendelijke configurator is dag en nacht raadpleegbaar en staat zeven dagen per week tot uw beschikking.