Foto: sfeerfoto_Kierr

Kierr: zonder boren en schroeven je raam of deur openzetten

De Kierr is de ideale oplossing voor het openhouden van ramen en deuren van zowel hout, aluminium als kunststof.

De deurvastzetters en raamuitzetters worden bevestigd zonder boren en schroeven en zijn verstelbaar. Hierdoor biedt Kierr de uitkomst voor mensen met een (huur)woning, (sta)caravan, boot en eenieder die zijn ramen, deuren en kozijnen niet wilt beschadigen. 

Je herkent het misschien wel, je wilt je deur of raam open- of vastzetten maar je wilt liever niet boren of schroeven in je kozijn of deur om beschadigingen te voorkomen of gewoon omdat je het zonde vindt. Daarnaast, zijn er verschillende huurders/woningbouworganisaties die dit niet toestaan. Denk ook aan een huisdier waar je eigenlijk een honden- of kattenluik voor in je deur zou willen maken! Met de Kierr zet je je deur vast en kan je hond of kat makkelijk in- en uitlopen.

Voor al deze problemen biedt de Kierr modellen met de oplossing op je houten, aluminium en kunststof ramen en deuren. Kierr is een uniek product, er zijn geen vergelijkbare deurvastzetters en raamuitzetters die je kunt gebruiken zonder te boren of schroeven. Door de exclusieve gebruiksvriendelijke manier van klemmen of bevestigen zijn ramen en deuren eenvoudig open te houden of ze op een kier te zetten.

Kierr heeft een verschillend aanbod van modellen zowel in roestvrijstaal of in aluminium, zodat er altijd een type Kierr perfect bij je past. Met de kierstandhouders Kierr Classic, Kierr Flex, Kierr Click, Kierr Hold en Kierr Stop heb je nooit meer last van het tikken van een haakje tegen de deur of het voortdurend dichtvallen van een raam of deur bij een zuchtje wind.

Nieuwsgierig geworden naar welke opties ze hebben? Kijk dan op Kierr.nl.
Met de aanwezige keuzehulp zie je in een paar stappen welk model voor jou de oplossing is!

Reacties