Het adres voor duurzaam woonplezier

Een verbouwing of renovatie beginnen is een grote stap. Of het nou een kleine klus is of een groot project, u wilt in zee met een vertrouwde partner.

Nieuwbouw

Heeft u een nieuwbouw huis en moet alles tot in de puntjes opgebouwd en afgewerkt worden? Dan kunnen wij dit voor u realiseren. Denk aan het maken van een nieuwe badkamer, het plaatsen van een keuken, het leggen van vloeren, het stuccen en schilderen van wanden/plafonds, het leggen van leidingen en elektra. Alles wat u zich kunt bedenken voor het verwezenlijken van uw droomhuis!

Verbouwen

Verbouwen is een groot begrip dus ook voor het verbouwen van uw toilet, badkamer, woonkamer, slaapkamer etc. bent u bij ons bij het juiste adres.

Onderhoud

Bij onderhoud kunt u denken aan alles wat in en om het huis toe is aan vervanging/onderhoud. Dit kan gaan om het vervangen van een boeideel, diverse schilderwerken van zowel binnen als buiten.

(Houtrot) Renovatie

Onder renovatie kunt u vele werkzaamheden verstaan. Heeft u houten kozijnen maar zijn ze nog niet toe aan vervanging dan is dat in overleg te renoveren. Maar bij renovatie kunt u ook denken aan het renoveren van een balkonhek of het vernieuwen van een heel kozijn.

Dak opbouw/dakkapel

T-Hagenbouw staat o.a. bekend om de snelheid. Dit komt o.a. omdat wij werken met vakkundige timmerlieden die door de jarenlange ervaringen weten wat zij doen. Daardoor komt het regelmatig voor dat wij een dakopbouw binnen 3 á 4 dagen wind en waterdicht kunnen plaatsen, mits het weer het uiteraard toelaat. Door het plaatsen van een dakopbouw of een dakkapel creëert u vaak meer ruimte op een verdieping. Wij kunnen dit prefab plaatsen en dit later op het dak hijsen of we plaatsen een dakkapel op traditionele wijze.

U moet er rekening mee houden dat in vele gevallen een vergunning aangevraagd moet worden. Deze vergunning en/of constructietekeningen kunnen wij voor u regelen bij uw gemeente. Dit scheelt u tevens veel papierwerk.

Uitbouw

Wilt u meer ruimte in uw woonkamer, keuken etc? Dan is het realiseren van een uitbouw een ideale uitkomst. Bij het plaatsen van een uitbouw komt veel bij kijken. Wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes wordt afgewerkt. Dit houdt o.a. in dat wij zorgen voor nieuw elektra, leidingen eventueel het plaatsen van een zand/cement dekvloer en misschien wilt u er wel elektrische vloerverwarming in. Zelfs dat kan!

Badkamers

De badkamers van tegenwoordig wilt men zo modern en luxe mogelijk. U kunt ervoor kiezen om zelf het sanitair te leveren maar wij hebben goede relaties met diverse winkels die u zeer goed kunnen adviseren en eventueel 3D tekeningen kunnen maken. Zo kunt u precies zien hoe uw droombadkamer eruit zou kunnen komen te zien. Ook hier geldt dat wij alles tot in de puntjes leveren, plaatsen en afwerken.

Profielfoto van T-Hagenbouw
T-Hagenbouw
Middenhavenstraat 70, 1976 CM IJmuiden