Profielfoto van Willem Designvloeren
Willem Designvloeren
Lakemondsestraat 13, 4043 JC Opheusden
maandag
08:00 - 17:00
dinsdag
08:00 - 17:00
woensdag
08:00 - 17:00
donderdag
08:00 - 17:00
vrijdag
08:00 - 17:00
zaterdag
09:00 - 15:00
zondag
Gesloten

Om van te dromen: 6 schitterende tuinen met een beton terras!

We zijn het liever kwijt dan rijk: onkruid. Ook verzakkingen in het terras zijn vaak een ergernis. Gelukkig is er een oplossing voor beide frustraties!

Een terras voor elk design

Een betonnen terras is minimaal 15 centimeter dik en past in elk tuinontwerp. Dat klinkt veelbelovend hè? Dat is het ook. Een terras van beton kun je helemaal naar wens samenstellen. De grootte, de vorm én de kleur.

Verbindende veranda

Een veranda is een aanbouw aan de woning vast. Een verlenging van je huis. Die verlenging kun je nog meer benadrukken door de vloer van binnen naar buiten te laten doorlopen. Een extra leefruimte waar je al vroeg in het voorjaar geniet van de eerste zonnestralen. En waar je zomeravonden tot aan het najaar verlengt.

Spelen met vormen

Wil jij een tuin met een speelse uitstraling? Niet te recht-toe-recht-aan en te strak? Omdat een betonnen terras op maat gemaakt wordt kun je ook spelen met vormen. Grote staptegels van megaformaat of asymmetrische vormen.

 

Beton als zwembadvloer

Een zwembad in de tuin zorgt voor veel plezier en ontspanning. Maar dat niet alleen. Een zwembad geeft ook meteen een luxe sfeer. Met een beton terras als zwembadvloer versterk je deze luxe sfeer en maak je de beleving helemaal compleet. Geen tegels maar een strak, naadloos design. Inclusief afschot en een wat ruwere afwerking tegen uitglijden.

Een betonnen terras mét tegellook

Spelen met lijnen? Of een enorm formaat tegel die bijna niet te leggen is? Maak het met een betonnen terras. Door het inslijpen van lijnen kun je zelf het patroon kiezen. Tegels van twee-bij-twee meter? Geen probleem. Een paar lijnen om het tuindesign helemaal af te maken of een halfsteens tegelverband? Er is keuze genoeg!

 

Beton buiten beleven?

Hebben we je geïnspireerd met deze schitterende tuinen en wil jij nu ook beton buiten beleven? Van harte welkom in onze showroom in het Betuwse Opheusden. In onze showroom kun je al je vragen stellen en verschillende voorbeelden en kleuren zien. Neem contact op en maak een afspraak, wie weet heb jij straks ook zo’n schitterende tuin mét beton terras.