Profielfoto van Willem Designvloeren
Willem Designvloeren
Lakemondsestraat 13, 4043 JC Opheusden
maandag
08:00 - 17:00
dinsdag
08:00 - 17:00
woensdag
08:00 - 17:00
donderdag
08:00 - 17:00
vrijdag
08:00 - 17:00
zaterdag
09:00 - 15:00
zondag
Gesloten

Strak en uniek: een naadloze vloer!

De naadloze vloeren zijn niet meer weg te denken uit de interieurs van nu. De vloeren hebben een unieke uitstraling en zijn makkelijk schoon te maken!

Gevlinderde betonvloer

Een gevlinderde betonvloer is een prachtige, strakke en industriële vloer van minimaal 7 centimeter dik, zonder toegevoegde kunststoffen. We hebben het hierbij dus echt over een echte pure betonvloer. De voordelen van een gevlinderde betonvloer zijn:

 • De vloer is naadloos, hierdoor is de vloer en hygiënisch en makkelijk schoon te maken;
 • Een gevlinderde betonvloer is energiezuinig en gaat perfect samen met vloerverwarming;
 • Betonvloeren hebben een natuurlijke uitstraling, zijn kras- en slijtvast en worden in de loop der jaren alleen maar mooier.

De betonvloer van een paar millimeter dik: Italiaanse betonlook vloer

De Italiaanse betonlook vloer lijkt sprekend op een gevlinderde betonvloer. Het grote verschil is dat deze vloer maar 3 millimeter dik is! Deze vloer wordt opgebouwd in dunne laagjes en vervolgens gevlinderd. De voordelen van deze naadloze Italiaanse betonlook vloer zijn:

 1. Hele dunne vloer, van maar 3 millimeter dik;
 2. Uitstekend met vloerverwarming;
 3. Hygiënisch en makkelijk schoon te maken door het naadloze design.
 4. Slijtvast;
 5. Kan (onder de juiste voorwaarden) over bestaande vloeren heen aangebracht worden.

Beton ciré vloer

Een beton ciré vloer is een waterdichte, sterke en slijtvaste beton stuc. Een materiaal wat, met de juiste voorbewerking, op vrijwel iedere ondergrond hecht. De voordelen van de beton ciré vloer zetten we op een rij:

 • Toepasbaar op bestaande vloeren;
 • Maximaal 8 millimeter dik;
 • Verkrijgbaar in iedere RAL- en NCS-kleur;
 • Geschikt in combinatie met vloerverwarming;
 • Een naadloze vloer die 100% vuil- en vloeistofafstotend is;
 • Beton ciré is ook toepasbaar op de wanden.

Vol met mineralen en maar enkele millimeters dik: de minerale gietvloer

Een gietvloer op basis van mineralen en in iedere RAL- en NCS-kleur mogelijk! Ook deze naadloze vloer is maar enkele millimeters dik. De minerale gietvloer is perfect in combinatie met vloerverwarming en kan, met de juiste voorbewerking, over jouw bestaande vloer heen!

Cementgebonden gietvloer

Een cementgebonden gietvloer is een naadloze betonlook vloer op basis van cement. De vloer zit vol karakter, komt uit de industrie en is inmiddels uitgegroeid tot een echte designvloer. De voordelen zijn:

 1. De cementgebonden gietvloer is een naadloze vloer en hierdoor dus erg gemakkelijk in onderhoud;
 2. Zeer geschikt in combinatie met vloerverwarming;
 3. Kan, onder de juiste voorwaarden, over een bestaande vloer heen;
 4. Verkrijgbaar in 6 unieke kleuren!

PU gietvloer

De PU gietvloer is een naadloze vloer, gemaakt van het kunststof polyurethaan. Hierdoor is deze betonlook vloer wat zachter en warmer dan de andere vloeren. De vloer is 100% vuil- en vloeistofafstotend en dus erg hygiënisch. Ook is de vloer natuurlijk wat elastischer, waardoor de kans op scheurvorming zeer klein is. Qua kleur heeft u de keuze uit iedere RAL- en NCS-kleur. Ook het combineren van 2 kleuren is mogelijk voor die echte betonlook.

Metallic gietvloer, een eyecatcher in huis!

Ben jij op zoek naar een echte eyecatcher in huis, dan is de metallic gietvloer echt iets voor jou! Een metallic gietvloer is een naadloze vloer met een natuurlijke glans en een marmerlook. Deze gietvloer bestaat uit verschillende lagen en wordt vervolgens afgelakt. Je kunt bij deze prachtige vloer kiezen uit 8 verschillende kleuren!

Ik wil een naadloze vloer zien!

Er zijn zoveel verschillende soorten naadloze vloeren. We begrijpen heel goed dat je deze vloeren gewoon in het echt wil zien, voelen en vergelijken! Dat kan in onze showroom in Opheusden. Zien wij je snel?