MeisterPanels. style: Geluiddempende akoestiekpanelen met vilt

Onder het merk MEISTER brengt MeisterWerke niet alleen innovatieve harde vloerbedekkingen op de markt, ook panelen maken deel uit van het assortiment

MeisterPanels. style: Geluiddempende akoestiekpanelen met vilt

Naast een mooi uiterlijk, biedt de collectie MeisterPanels. style SP 800 met vilt ook echte meerwaarde. Het akoestiekpaneel absorbeert 35% van het geluid in de ruimte (absorptieklasse D / DIN EN 11654) en zorgt zo voor een aangename sfeer. Om volledig van dit geluiddempende effect te profiteren, volstaat het al een gedeelte van de wand of het plafond van deze panelen te voorzien.

MeisterPanels. style is beschikbaar in vijf moderne kleuren aangevuld met een bijpassende viltlijst. Ook op gebied van duurzaamheid doet de SP 800 het goed. Het oppervlak met veganistisch vilt bestaat uit gerecycled materiaal (100% bij de grijstinten; 50% bij olijf en terrabruin) en kan na gebruik zelf ook weer compleet gerecycled worden.

MeisterPanels. craft: Fineerpanelen met ambachtelijk karakter

De collectie MeisterPanels. craft EP 500 staat binnen het panelenassortiment van MEISTER voor een authentieke en individuele wand- en plafondvormgeving met echt houtfineer. De panelen hebben een handzaam formaat van 700 x 160 mm en kunnen zowel horizontaal als verticaal gemonteerd worden. Zo zijn ze geschikt voor een klein oppervlak als highlight, maar ook voor een complete wand of plafond.

MeisterPanels. craft kan op houten latten of op metalen montageprofielen worden gemonteerd. Dat gaat bijzonder gemakkelijk met een nietpistool (uitsluitend aan de wand). Er zijn zes oppervlakken verkrijgbaar, waarvan vijf met een finish van natuurolie maar ook een variant van ruw hout die geheel individueel behandeld kan worden om hem perfect aan de persoonlijke woonstijl aan te passen

Nieuwe smalle fineerlijsten zorgen voor een perfecte afwerking.

Decorpanelen: Woongezonde premium-panelen met

antischimmelwerkingen

MeisterPanels. terra – het paneel voor vochtige ruimtes met bewezen antischimmelwerking – beschikt over gelijke decors voor de beide collecties DP 250 (25 cm breedte) en DP 200 (20 cm breedte). Het MDF-dragermateriaal "Terragen" werd exclusief voor MEISTER ontwikkeld. Het heeft een bijzonder lage uitstoot en vanwege het speciale bindmiddel is het nagenoeg formaldehyde-vrij. Daarom zijn de decorpanelen MeisterPanels. terra voorzien van De Blauwe Engel. Dit keurmerk is ook te vinden op onze tweede collectie decorpanelen, MeisterPanels. bocado.

Meer informatie
Ga voor meer informatie langs een MEISTER-verkooppunt en/of bezoek eerst onze website