Foto: Koepel-solatube

Sneak preview nieuw design Solatube

Techcomlight, distributeur van Solatube in de Benelux, is aanwezig op de BouwBeurs met een stand als nooit tevoren. 

Nog nooit eerder pakten ze zo groot uit. En dat is ook niet voor niets. Solatube
presenteert tijdens de BouwBeurs voor het eerst de verschillende nieuwe designs!

Nieuwe (vlakke) koepels

De nieuwe designs van de verschillende koepels worden tijdens de beurs in de spotlight gezet. Naast de 25 jaar oude en ronde koepel van Solatube, bedoeld om het daglicht mee op te vangen, wordt er ook een ‘vlakke’ koepel voor hellend dak geïntroduceerd. Op deze manier wordt het daglicht op precies dezelfde manier getransporteerd, alleen het grote verschil is dat het er visueel anders uitziet. Esthetisch verantwoord noemen ze dat!

Verras uzelf

Kortom, Solatube blijft kwaliteit leveren, maar dan in een nieuw en fris jasje gestoken. Kom de nieuwe designs bekijken tijdens de beurs op standnummer 11G045 en laat u verrassen! Het inhuren van een stratenmaker voor je oprit, terras of tuinpad is een slimme investering in de uitstraling en functionaliteit van je buitenruimte. Voordat je de sprong waagt, is het belangrijk om een goed beeld te hebben van de verwachte kosten. De kosten van een stratenmaker variëren sterk , afhankelijk van de omvang van het project, het type bestrating, en de locatie. Gemiddeld liggen de prijzen tussen €30 en €50 per uur of €10 tot €25 per vierkante meter. Materialen en complexiteit van het ontwerp kunnen deze prijs beïnvloeden. Een duidelijke offerte vooraf kan onverwachte kosten helpen voorkomen.

Winactie: Solatube met vlakke koepel

Langskomen op onze stand tijdens de BouwBeurs heeft nog meer voordelen. Wanneer u uw badge laat scannen en aangeeft dat u mee wilt doen aan de winactie, maakt u namelijk kans op een Solatube met vlakke koepel. De winnaar wordt in de week van 11 februari bekend gemaakt per mail en op social media.

Meer van Techcomlight | Dé daglichtprofessional
Reacties