Foto: 2017-11/FAKRO_walkable dakraam.jpg

FAKRO walkable platdakraam

Maak van een dakterras een functionele lichtbron!

Steeds vaker fungeren platte daken als een functioneel dakterras in Nederland en ze zijn een toevoeging aan de huidige woonoppervlakte. Hoe mooi is het om een dakterras te creëren waar men vrij op kan lopen en waar ook nog eens daglicht door naar binnen komt. FAKRO springt hier slim op in met een platdakraam speciaal voor dakterrassen. Dit dakraam is voorzien van versterkt glas, zodat er op gelopen kan worden. Het strakke, vlakke design valt nauwelijks op in het dak en vormt een esthetische toevoeging in het terras.

Walkable platdakraam

Het FAKRO walkable platdakraam DXW is voorzien van drievoudig, versterkt en krasvrij glas met antislipstructuur. De glasplaat is geïntegreerd in een goed geïsoleerde opstand, waardoor er geen aparte opzetmodules nodig zijn om het product af te maken.

Beloopbaar en extra lichtbron

Het versterkte glas is door zijn unieke constructie beloopbaar, waardoor het perfect te integreren is in een dakterras. De totale woonoppervlakte wordt vergroot en er ontstaat een extra bron van natuurlijk daglicht voor de ruimte onder het dakterras.

Strakke en veilige constructie

De constructie heeft een strakke afwerking, waardoor het gemakkelijk gelijk gelegd kan worden met bijvoorbeeld een houten terrasvloer. Zo ontstaat er een mooi, strak dakterras waar de bewoner veilig overheen kan lopen.

Zeer hoge isolatie

Het drievoudige glas en de geïsoleerde opstand zorgen ervoor dat het FAKRO walkable platdakraam optimaal isoleert. Het heeft namelijk een zeer gunstige isolatiewaarde van
Uw = 0,70 Wm²K.

Montagegemak met EPDM-manchet

Het walkable platdakraam is één compleet product waarmee direct gewerkt kan worden, zonder extra opzetmodules. Om de montage nog sneller en gemakkelijker te maken, levert FAKRO ook een bijpassend EPDM-installatiemanchet. Dit manchet is op maat gemaakt voor het platdakraam en garandeert een uitstekende verbinding op de meest voorkomende platte daken.

Maten & accessoires

Dit product is leverbaar in acht standaard afmetingen, die variëren tussen 60 x 60 cm en 120 x 120 cm. Voor extra wooncomfort is het walkable platdakraam uit te breiden met FAKRO’s volledige assortiment binnenzonwering voor platdakproducten.

Reacties